Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Doi bărbați și o femeie din județul Sibiu, reținuți 24 de ore. Din 2021 vindeau substanțe psihoactive

Doi bărbați și o femeie din județul Sibiu, reținuți 24 de ore. Din 2021 vindeau substanțe psihoactive

Doi bărbați în vârstă de 27 și 32 de ani și o femeie de 26 de ani din județul Sibiu au fost reținuți 24 de ore după ce, în urma perchezițiilor, polișiștii au descoperit că din anul 2021, au vândut substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat. 

„La data de 16 ianuarie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat 2 percheziții domiciliare în județul Sibiu, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește și: Doi sibieni care vindeau substanțe psihoactive, audiați de DIICOT Sibiu 

Polițiștii specializați în crimă organizată, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, doi bărbați în vârstă de 27 și 32 de ani, precum și a unei femei în vârstă de 26 de ani, domiciliați în județul Sibiu, în urma probatoriului administrat fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, urmează a fi prezentați instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Din primele cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate, Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat. 

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la crimă organizată au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice, telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus