Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Conducerea CJ Sibiu și-a stabilit concediul de odihnă pentru 2023

Conducerea CJ Sibiu și-a stabilit concediul de odihnă pentru 2023

Președintele și vicepreședinții Consiliului Județean Sibiu și-au pogramat deja concediile anuale de odihnă pentru acest an. Aceștia vor avea două perioade de concediu, conform legislației - în perioada ianuarie-februarie și în lunile de vară.

Daniela Cîmpean, Vlad Vasiu și Marcel Luca au anunțat când și-au stabilit concediile de odihnă pentru 2023 într-un proiect de hotărâre ce urmează să fie votat în ședina CJ Sibiu din 26 ianuarie. Conform legislației, odihna persoanelor din conducerea instituției nu poate dura mai mult de 25 de zile anual.

Astfel, Daniela Cîmpean va pleca în concediu pentru 10 zile în perioada 6-17 februarie 2023. Restul concediului, de 15 zile, președinta CJ îl va utiliza în august, perioada 7-29 august.

Marcel Luca se află concediu de odihnă din 3 ianaurie, urmând să revină la muncă pe data de 23 ianuarie, conform programării primei etape aconcediului. A doua parte a vacanței o va folosi la sfârșitul primăverii, în perioada 18-31 mai.

La rândul său, Vlad Vasiu a anunțat că cele 25 de zile le va utiliza în decursul a trei perioade: 17-24 februarie, 6-9 iunie și 27 iulie - 18 august.

Precizăm că Ordonanța nr. 80/2003 prevede că perioada concediului de odihnă anual cuvenit se poate efectua în maximum trei fracţiuni, din care una este de cel puţin 15 zile lucrătoare. De asemenea, legislația prevede că preşedintele şi vicepreşedinţii aceluiaşi consiliu judeţean nu pot efectua concediul de odihnă simultan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Au obosit pe ciolan.
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 an

Si noi care credeam ca dupa ce realizari au domniile lor sunt in concediu tot timpul.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian rezistent

Acum 1 an

Trebuie votat PNL sa nu ajunga la varful puterii judetene ciuma rosie! Va votam si va iubim, dragi liberali, multumim pentru tot ce faceti pentru comunitatea noastra de dreapta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus