Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Aglomerație la Sinaia: Turiștii se plâng de pornirea cu întârziere a gondolei. Director: a fost cea mai aglomerată zi de luni din istorie

Aglomerație la Sinaia: Turiștii se plâng de pornirea cu întârziere a gondolei. Director: a fost cea mai aglomerată zi de luni din istorie

La telecabina din Sinaia este aglomerație uriașă luni, iar oamenii care așteaptă sunt furioși și strigă „hoții”, scrie G4Media. „Suntem aici de la 7:30, e aproape 12 și încă nu am urcat sus”, se plânge unul dintre oamenii din mulțime.

Citește și Aglomeraţia de la Gondola Sinaia: amendă de 15.000 de lei de la Protecţia Consumatorilor

„O gluma proasta dpdv al oricarui prestator de servicii de oriunde. Azi, soare, cald, vant zero, sunteti incapabili sa porniti vreuna din instalatiile noi, gondola sau scaunul”, a scris un alt internaut pe Facebook.

Circa 3.500 de turişti au urcat luni pe munte, la Sinaia, directorul Transport Urban Sinaia, societatea care administrează instalaţiile de transport pe cablu din staţiune, Maria Floricică, apreciind că aceasta a fost cea mai aglomerată zi de luni din istoria TUS.

Maria Floricică a precizat, pentru AGERPRES, că aceasta a fost o zi problematică din cauza gheţii şi a chiciurei care s-au depus pe role şi piloni, Gondola Carp, care merge de la Cota 1400 la Cota 2000, pornind cu întârziere din cauza unor probleme tehnice cauzate de aceste fenomene meteo.

"Toate instalaţiile funcţionează, este o zi foarte aglomerată. Circa 3.500 de turişti au urcat pe munte, se schiază în condiţii foarte bune. Am oprit vânzarea de skipass-uri din cauza aglomeraţiei şi vindem doar pentru urcări şi coborâri, pentru că avem şi turişti care vor doar să se plimbe, nu să schieze. Avem cozi acum în Valea Dorului şi în Valea Soarelui, la telescaune, unde cozile sunt de 10 - 12 minute, respectiv cam jumătate de oră", a explicat directorul TUS.

În prima parte a zilei, cozi importante au fost la Cota 1400, din cauza problemelor tehnice la Gondola Carp. Instalaţia a fost pornită în jurul prânzului, iar programul de funcţionare a fost prelungit cu o oră, a precizat Maria Floricică.

foto facebook/Catalin Andrei Buretea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus