Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Un șofer a ajuns cu mașina pe câmp după ce a condus cu viteză. Trei femei au fost rănite în accident

Un șofer a ajuns cu mașina  pe câmp după ce a condus cu viteză. Trei femei au fost rănite în accident

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident rutier produs pe DJ 142 E, în afara orașului Dumbrăveni. Din primele informații un șofer a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil oprindu-se pe un câmp. Trei femei au fost rănite și au ajuns la spital. În zonă nu sunt anunțate mari probleme de trafic. 

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dumbrăveni spre Alma, un medieșean în vârstă de 52 de ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se pe un câmp. Trei femei în vârstă de 19, 24, respectiv 52 de ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital conștiente.

La fața locului a ajuns ambulanța cu două echipaje de tip B și un echipaj SMURD. Toate echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanelor rănite. Echipajele SAJ, au transportat la CPU Mediaș tinerele de 19 și 25 de ani care au suferit traumatisme lombare și excoriatii. Iar echipajul SMURD a preluat femeiea de 52 de ani cu un traumatism toracic.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului. Polițiștii nu anunță probleme majore de trafic. 

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus