Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Probleme grave la Craiova înaintea meciului cu FCH. Neagoe nu poate sta pe banca echipei

Probleme grave la Craiova înaintea meciului cu FCH. Neagoe nu poate sta pe banca echipei

Universitatea Craiova se confruntă cu mari probleme înaintea partidei cu FC Hermannstadt, din cea de-a 23-a etapă a Superligii naționale de fotbal. Craiovenii încă nu au un antrenor principal apt pentru a sta pe bancă, echipa fiind condusă de Corneliu Papură, antrenorul echipei secunde.

Oltenii l-au prezentat pe Eugen Neagoe drept viitorul antrenor al echipei, într-o conferință de presă. Asta deși Neagoe încă nu și-a încheiat socotelile cu Universitatea Cluj, club pe care l-a antrenat până în luna decembrie a anului trecut.

Debut cu stângul

De la venirea lui Neagoe, Universitatea Craiova a jucat un singur meci în campionat, înfrângerea cu 1-0 de la Botoșani, meci pe care Neagoe l-a văzut din tribune. Pe gazon, în locul său, a fost trimis Corneliu Papură, antrenorul echipei secunde a Craiovei și unul dintre cei patru membri din staff-ul echipei care deține licență Pro.

Craiova a rămas fără antrenor principal din data de 8 decembrie, când Mirel Rădoi și-a reziliat contractul cu clubul din Bănie. De atunci, echipa a fost antrenată pe rând de către Dragoș Bon și Ionuț Stancu, însă niciunul dintre cei doi nu deține licența Pro iar acesta a fost motivul pentru care clubul a apelat la Papură. Alături de acesta, în cadrul clubului mai dețin licență președintele Sorin Cârțu, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu. 

Meciul are loc sâmbătă, de la ora 20

În urmă cu câteva zile se vehicula chiar și posibilitatea ca Universitatea să piardă la masa verde meciul cu FCH din cauza acestei situații încâlcite, potrivit as.ro. Pentru a putea sta pe banca echipei, Eugen Neagoe trebuie să returneze jumătate din suma încasată în perioada petrecută la Cluj.

Citește și: FC Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte din cauza datoriilor

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Hermannstadt este programat să aibă loc sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco. Craiova ocupă în acest moment locul 5 în clasament, la 3 puncte în spatele echipei Rapid și la 6 puncte față de ocupanta locului 6, Sepsi OSK. FC Hermannstadt este pe 9, cu 24 de puncte dar cu 9 puncte aflate încă în discuție, echipa din Sibiu apelând la arbitrajul Tribunalului Sportiv de la Lausanne.

Foto: fanatik.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus