Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
3°C

PSD Sibiu: Uniți în cuget și simțiri!

PSD Sibiu: Uniți în cuget și simțiri!

Sărbătorim Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 24 Ianuarie 1859, cu gândul la românii de pretutindeni și în special la cei despărțiți de patria-mamă.

         Indiferent de granițele care ne despart, suntem ”uniți în cuget și simțiri” de limba românească și de credința strămoșească.

         Sperăm ca Partidul Național Liberal Sibiu să înceapă să respecte istoria și eroii neamului românesc. Să sărbătorești anticipat Ziua Micii Uniri în 18 ianuarie, cu șase zile înainte de data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor, să dansezi Hora Unirii și să mergi la spectacole aniversare în altă zi pe motiv că mai-marii orașului sunt plecați în minivacanța este o rușine! Din acest motiv, PSD nu a răspuns la invitația prefectului și nu a participat, în 18 ianuarie, la acest simulacru de sărbătoare. Ne exprimăm speranța că domnul prefect n-o să mai facă astfel de gafe, care aduc atingere demnității românilor.

         Dumnezeu să ne dea pace și să ne ocrotească!

Organizația Județeană PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 695

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 săptămână

Arde-v-ar focul de gunoaie unite in nesimtiri si hotii. https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_politicieni_rom%C3%A2ni_implica%C8%9Bi_%C3%AEn_scandaluri_publice
Raspunde

Canaris

Acum 1 săptămână

Asta i Sărbătoarea Adevărată! Nu aia a colegilor de coaliție... Și cum zice Marcel. .. Nu i ascultați pe extremiști... Noi suntem aia buni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus