Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

CSC Șelimbăr l-a transferat pe Robert Răducioiu de la Sepsi OSK

CSC Șelimbăr l-a transferat pe Robert Răducioiu de la Sepsi OSK

CSC Șelimbăr l-a transferat pe Robert Răducioiu de la Sepsi OSK. Jucătorul a semnat un contract valabil până în anul 2026. Sepsi își păstrează procente dintr-un eventual transfer ulterior.

Un nou jucător ajunge sub comanda lui Claudiu Niculescu la CSC Șelimbăr. Robert Răducioiu are 18 ani, a fost format la Academia Hagi și a mai jucat până acum la CFR Cluj și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Robert a făcut parte pentru cinci luni de zile și din lotul echipei FC Brașov, în Liga a II-a, însă nu a prins nici măcar un minut de joc acolo și a luat decizia să plece la Sepsi.

„CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat un transfer, este vorba despre sosirea mijlocașului central Robert Răducioiu de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Născut pe data de 2 februarie 2004, Robert Răducioiu s-a alăturat formației pregătită de Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea și s-a declarat nerăbdător să îmbrace tricoul ”călăreților roșii”, transmit reprezentanții clubului, citați de monitorulexpres.ro. ”Am ales CSC 1599 Șelimbăr pentru că am vrut să fac pasul la seniori și am considerat că este o ocazie perfectă să vin aici. Îmi doresc să îmi ajut colegii prin evoluțiile mele și să bifez cât mai multe minute”, a declarat noua achiziție a clubului din Șelimbăr, Robert Răducioiu.  

Jucătorul a semnat un contract valabil până în anul 2026 și deja s-a alăturat echipei în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus