Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Descinderi la Șelimbăr și în Cristian. Doi sibieni, autorii unui jaf cu un cuțit în Deva

Descinderi la Șelimbăr și în Cristian. Doi sibieni, autorii unui jaf cu un cuțit în Deva

Doi sibieni au fost reținuți în această dimineață, în urma unor descinderi, fiind principalii suspecți au unui jaf într-o sală de jocuri din Deva.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, jaful a avut loc la o sală de jocuri din Deva, în 23 ianuarie, când un bărbat mascat a intrat în clădire şi a luat bani de la o angajată pe care a ameninţat-o cu un cuţit.

“Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea şi reţinerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, judeţul Sibiu (bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Şelimbăr, judeţul Sibiu (bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată). Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopţii 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având faţa acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva şi a ameninţat-o cu un cuţit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri şi s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acţionat”, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 816

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus