Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibienii pot sesiza online problemele de pe drumurile județene, la Drumuri și poduri: de la gropi, la murdărie sau deszăpezire

Sibienii pot sesiza online problemele de pe drumurile județene, la Drumuri și poduri: de la gropi, la murdărie sau deszăpezire

Sibienii pot sesiza online problemele de pe drumurile județene la Societatea Drumuri și Poduri, anunță reprezentanții societății printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

Cetățenilor le este reamintit faptul că pot transmite societății mesaje referitoare la starea drumurilor județene, indiferent că este vorba despre gropi, curățenie sau deszăpezire, precizează sursa citată.

Rețeaua de drumuri județene a Sibiului totalizează 950 de kilometri, iar pentru o mai bună reacție la eventualele probleme, precum și pentru intervenția la deszăpezire, DPS SA a implementat anul acesta și un sistem de monitorizare video. Acesta permite ofițerilor de serviciu ai DPS SA  să vizualizeze centralizat camere video din 50 de puncte din județ, camere  aparținând autorităților publice sau partenerilor privați care au acceptat participarea la proiect.

Sibienii au la dispoziție, pe pagina www.drumuripodurisibiu.ro, o secțiune specială dedicată sesizărilor. Secțiunea SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ cuprinde un formular pe care cetățeanul este invitat să îl completeze, să transmită problema, numele și adresa de e-mail prin care, ulterior, se va asigura comunicarea cu DPS SA.

Citește și Drumarii vor deszăpezi şoselele judeţene, în premieră, cu ajutorul camerelor de supraveghere ale primăriilor și cele de la Arena Platoș

”Societatea de Drumuri contribuie la eforturile pe care Consiliul Județean Sibiu le face, continuu,  în domeniul infrastructurii. Pe lângă investițiile în echipamente și utilaje, pe lângă  preocupările în asigurarea de personal bine pregătit, sesizările sibienilor sunt  foarte importante pentru DPS SA. Putem, intervenind rapid dupa semnalul cetățenilor, să eliminăm  disconfortul creat de o problemă aparută pe drumuri,” transmite Mihai Lisan, directorul general al Societății  Drumuri și Poduri SA Sibiu, prin comunicatul de presă amintit.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

CX

Acum 1 an

Azi de dimineata am alunecat pe o trecere de pietoni pe minunata calea Dumbravii. Am sunat la primarie, m-au redirectionat la salubrizare. Mi-a trebuit o ora sa reusesc sa vorbesc cu cineva de la salubrizare (telefonul era mereu pe ocupat) care a ridicat din umeri si asta dupa ce le-am spus niste cifre din numarul de telefon a lui Fodor. Ce rusine!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus