Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Primăria comunei Loamneș a amenajat un teren de sport multifuncțional

Primăria comunei Loamneș a amenajat un teren de sport multifuncțional

Primăria comunei Loamneș a inaugurat la finalul lunii decembrie un teren de sport multifuncțional în care a investit 400.000 de lei. Terenul poate fi folosit atât de elevii școlii din Loamneș, dar și de cei care vor să desfășoare activități recreative. 

„Am făcut un teren de sport multifuncțional în curtea școlii. Se poate juca tenis, fotbal, baschet. Este destinat atât pentru tineretul din sat, cât și pentru copiii de la Școala din Loamneș. Terenul a fost pus în funcțiune chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Acum deja copiii de la școală beneficiază de el”, a transmis Maria Greavu, primarul din comuna Loamneș.

Investiția se ridică la 400.000 de lei.

„Chiar astăzi am avut ședință de Consiliu Local și cel mai tânăr consilier și-a exprimat dorința să vină echipa de fotbal a comunei zilnic pentru a face antrenamente, lucru care ne bucură foarte mult”, a mai adăugat aceasta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus