Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Vestea bună a zilei: Veveriță salvată după ce a fost găsită aproape înghețată pe marginea drumului

Vestea bună a zilei: Veveriță salvată după ce a fost găsită aproape înghețată pe marginea drumului

Cunoscutul alpinist Willhelm Cristian Schuster, care locuiește în nordul județului Sibiu, în zona Mediașului, a postat pe pagina personală de facebook o scurtă poveste în care descrie cum a reușit să salveze o veveriță găsită pe marginea drumului aproape înghețată, după ce fusese probabil lovită de o mașină.

”Omenește am făcut totul, Bunul Dumnezeu decide cu viața. Sper să trăiască acest suflet minunat”, spune Willhelm Cristian Schuster, care postează totodată și un scurt clip video realizat în momentul în care zărește animalul rănit.

După ce a încălzit veverița în interiorul gecii, la căldura trupului, Willhelm Schuster a dus-o la o clinică veterinară din Mediaș. Acolo a fost supusă unei serii de investigații medicale și chiar a trecut printr-o operație, care s-a încheiat cu bine.

clinica veterinara medias

Postările domnului Schuster au strâns zeci de reacții online, majoritatea de la oameni curioși să afle deznodământul.

veverita medias

”Medicul specialist se ocupă în continuare de ea, este supravegheată non stop. Trăiește, asta contează cel mai mult”, le răspunde Willhelm Schuster.

veverita salvata

Sursa foto/video: Facebook Willhelm Cristian Schuster

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus