Vineri,
25.04.2025
Partial Noros
Acum
21°C

Doi tineri din Sibiu oferă antrenamente personalizate de fotbal. „Oferim jucătorilor noștri o experiență unică”

Doi tineri din Sibiu oferă antrenamente personalizate de fotbal. „Oferim jucătorilor noștri o experiență unică”

Adrian Voina și Ștefan Pană sunt doi tineri din Sibiu pasionați de sport. Pe lângă aceasta pe cei doi îi unește și prietenia, dar și un proiect comun în care investesc timp și dragoste. Este vorba despre Ultimate Football Individual Training Sibiu, proiect început de Adrian în urmă cu două luni și căruia Ștefan i s-a alăturat. Cei doi tineri sunt antrenori de fotbal și oferă antrenamente individuale tuturor care vor să practice acest sport.

Adrian și Ștefan au 27 de ani și au urmat cursurile Facultății de Sport, loc în care s-au și cunoscut și au legat o strânsă prietenie.

„Am terminat Facultatea de Sport în anul 2019, pentru master am ales ramura fotbal și m-am îndreptat spre această ramură pentru că de mic am fost atras de acest sport. Am avut șansa de a juca la un nivel ridicat, dar din cauza unor probleme apărute, nu am mai putut ajunge acolo. Eu lucrez în învățământ, predau la Școala Gimnazială Avrig și vreau să-mi termin toate licențele, să ajung la licența UEFA”, a povestit Adrian pentru Turnul Sfatului.

Prieteni și parteneri de afacere

Cei doi prieteni au creat Ultimate Football Individual Training Sibiu din dorința de a dezvolta modul în care se antrenează tinerii și copiii, în special. 

„Am avut și am o relație foarte apropiată cu Ștefan. Proiectul este unul unic și important pentru noi ca antrenori. Ne-am dorit să fie un program de antrenament personalizat care să ofere fiecărui jucător posibilitatea de a lucra la anumite abilități, tehnici și tactici, într-un mediu în care pot să aibă atenție maximă din partea noastră”, mai spune acesta.

Ce aduc în plus antrenamentele individuale pentru sportivi

Spre deosebire de antrenamentele de grup, Adrian explică faptul că antrenamentele individuale au un focus mai mare pe jucător, iar toată atenția și energia sunt îndreptate înspre acesta.

„Oferă o oportunitate de a se concentra asupra abilităților specifice, fără a fi limitați de dinamica sau ritmul antrenamentelor de grup. De asemenea, noi, ca antrenori, putem lucra cu fiecare jucător în mod individual și putem să-i oferim un feedback și sugestii personalizate pentru a-l ajuta să-și atingă potențialul maxim.

La antrenamentul de grup, dau un exemplu, poate atinge mingea de 10-15 ori. La antrenamentul individual, o poate atinge de 100 de ori. Este ritmul mult mai alert”, mai adaugă tânărul.

Fiecare antrenor se ocupă de un elev

Un antrenament durează o oră și un sfert și are loc pe terenul din Valea Aurie. „Lucrăm cu unul sau doi copii. Sunt maxim doi copii, pentru ca fiecare antrenor să se poată ocupa de câte unul. Dacă sunt 4-5 în grupă, atunci nu mai pot fi numite antrenamente individuale.”

Doritori sunt, iar mulți dintre ei au aptitudini extraordinare pentru acest sport. „Noi îi îndrumăm să facă pasul la o academie din țară sau chiar din afară pentru a putea ajunge la beneficii și mai mari. Se poate ajunge ca la 16 -17 ani să semneze un contract cu o academie și automat le crește potențialul.”

„Ne dorim să oferim jucătorilor noștri o experiență unică de antrenamente”

Investiția pe care a făcut-o Adrian ajunge la 15.000 de lei. „Am achiziționat mingi cu cip care prin intermediul unei aplicații ne arată exact cum lovește copilul mingea, cu ce precizie și unde trebuie să lovească.”

Taxa pentru o ședință este de 100 de lei, iar înscrierile se pot face pe pagina de facebook a celor doi.

„Ne dorim să oferim jucătorilor noștri o experiență unică de antrenamente care să le permită să se dezvolte ca jucători și să ajungă să-și atingă potențialul lor maxim. De asemenea, ne dorim să colaborăm cu părinți și cu cluburi de jucători pe care îi așteptăm pentru a le oferi un program de antrenament concret care să alinieze obiectivele lor sportive”, concluzionează Adrian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Comentarii

4 comentarii

Max rasinareanul

Acum 2 ani

Apoi ajung la academiile din zona Vest :))
Raspunde

Sparrow

Acum 2 ani

Revin obsesiv ( la fel cum TS face cu fiecare articol din aceastā rubricā ) asupra faptului cā NIMENI NU FACE AFACERI PENTRU BANI, CI DOAR DIN PASIUNE SI GRIJĀ PENTRU CLIENT ! ( Si ne mirām cā economia gâfâie )
Raspunde

Calin

Acum 2 ani

Te gandesti ca unii renunta la banii pe care ii castiga mometan, doar pentru a merge intr-o directie care le face mai multa placere, dar pe bani mai putini?! Tot asa obsesiv ar fi comentariul?
Raspunde

Sparrow

Acum 2 ani

Da Cāline, tot asa ar fi. Pentru cā la aproape 60 de ani ai mei, am un deplasament de experientā si întelegere gigantic incât sā pot afirma tare, rāspicat cā lumea asta se miscā cu, pentru si dupā BANI ! Atât! Restul e bruiaj. Tu o sā zici cā nu, cā nu totul se rezumā la bani, eu am sā iti argumentez dialectic cā ba da. Dar pentru asta trebuie sā ne întâlnim sā povestim pe indelete. Asadar, flācāii āstia fac o treabā frumoasā dar o fac pentru bani. Dacā Gigel alintat Maradona din Broscārie sau Titel supranumit Galacticul din Terezian deprind smecheria cu balonul îi doare fix in jambiere pe antreprenorii nostrii atâta timp cât au incasat sumele cuvenite pentru serviciile prestate. Ceea ce e super normal. Ipocrizia e cea disonantā aici nu biznisul in sine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus