Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Mașini blocate în drum spre Pălținiș. „Nu se poate urca decât cu lanțuri sau cu mașini 4x4”

Mașini blocate în drum spre Pălținiș. „Nu se poate urca decât cu lanțuri sau cu mașini 4x4”

Cei de la Drumuri și Poduri SA Sibiu au informat că la această oră pe DJ 106A Sibiu-Păltiniș ninge și se acționează cu trei utilaje cu lamă și cu material.

Cu toate acestea, cei plecați înspre Păltiniș transmit că nu s-a intervenit la timp și că sunt mașini blocate în urcare. Inclusiv un autobuz Tursib ar fi rămas blocat pe acest traseu. 

Avertizări vin și pe paginile de informări rutiere. „Nu se poate urca la Păltiniș decât cu lanțuri sau 4x4”, „Se coboară încet, în coloană dinspre Rășinari! Carosabil necurățat!”, sunt doar câteva dintre avertizările postate pe Info Trafic jud. Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Kokos

Acum 1 lună

Ba desteptilor , viscoleste si n-ai ce face! Drumarii trec cu plugul si dupa un sfert de ora zapada e la loc. Mai stati si pe acasa cand viscoleste , ce naiba !

Raspunde

Radu

Acum 1 lună

Acum vreo 20 de ani am mers prima data iarna prin Austria. Era zapada, dar ei lucrau la autostrada. La noi tu ai fi zis ca e iarna si trebuie inchis santierul? Nu, nu am mers la Paltinus, am stat acasa, pentru ca astazi, luni dimineata, dupa ce a nins in sibiu vineri seara, in continuare sunt strazi in oras pe unde nu era curatat. Vorbesc de Bdul Victoriei pe la Sp Militar. Pe Argesului / Avrig se circula in fiecare dimineata bara la bare intre Poplacii si Dumbravii. Azi dimineata era ca pe patinoar. Am vazut strazi curatate in oras, se vede unde se intervine. Nu am pretentia sa se curete peste tot, dar cand unii fac zboruri de agrement in spatiu, noi trebuie sa stam in casa cand ninge, ca George Cosbuc in urma cu 150 de ani.
Raspunde

George

Acum 1 lună

"decât" bucureșteni la turnulsfatului

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus