Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

O companie elvețiană investește într-o fabrică nouă la Sibiu unde va produce senzori

O companie elvețiană investește într-o fabrică nouă la Sibiu unde va produce senzori

Compania elvețiană CEDES va investi la Sibiu în deschiderea celei de-a doua fabrici din Europa, urmând să producă aici senzori, conform Profit.ro.

„Elvețienii - unii dintre liderii industriei de senzori pentru lifturi și uși industriale - și-au început deja activitatea în România, odată cu înființarea sucursalei CEDES Hermannstadt, în ianuarie, operațiune pe care o prezintă ca fiind "o nouă piatră de hotar în istoria CEDES"”, arată sursa citată.

"Tudor Avram, care are o experiență solidă în dezvoltarea afacerilor în regiune, va înființa și administra noua locație. Acest pas va ajuta CEDES să-și optimizeze semnificativ logistica și procesele de producție", este mesajul companiei.

CEDES are circa 400 de angajați și sediul central (precum și un centru de cercetare-dezvoltare și singura unitate de producție din Europa) la Landquart, în Elveția. În 2019, compania raporta vânzări de 51 de milioane de euro.

Citește mai multe pe Profit.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Nonick

Acum 1 an

"Citește mai multe pe Profit" Am dat click si am citit acelasi lucru, nicidecum mai multe.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

La Sibiu produc ,,echipamente electrice și electronice pentru autovehicule și motoare (senzori)'' o nouă piatră de hotar în istoria CEDES.
Raspunde

Valerica

Acum 9 luni

În ce zona este fabrica la Sibiu,și dacă se fac angajări Va mulțumesc
Raspunde

Anghel Valerica

Acum 6 luni

Cînd se deschide fabrica CEDES?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus