Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

PSD Sibiu: Maria Greavu, un primar care a reușit performanțe excepționale

PSD Sibiu: Maria Greavu, un primar care a reușit performanțe excepționale

Lucrări ample, pe fonduri externe, în satul Armeni

Toate satele componente ale comunei Loamneș sunt racordate la rețelele de apă și gaz, dispensarele medicale rivalizează cu cabinetele medicale moderne din Sibiu, remiza de pompieri este dotată cu utilaje moderne de intervenție rapidă, iluminatul stradal este modernizat, căminele culturale sunt renovate.

Toate școlile din comună sunt modernizate și dotate cu table inteligente, Loamneș fiind prima comună din județ ale cărei școli au beneficiat de astfel de dotări. Copiii și tinerii din Loamneș au un teren de sport sintetic multifuncțional, unde se pot desfășura meciuri de fotbal, handbal, baschet sau tenis. Primăria a sprijinit întotdeauna bisericile, asigurând fonduri necesare pentru reparații și renovări.

Toate străzile din comună sunt asfaltate, cu excepția celor din satul Armeni, unde se lucrează în ritm alert, la drumuri, rigole și trotuare, astfel că, în cursul acestui an, și această localitate va avea străzile asfaltate.

”Pentru realizarea investiției Modernizare Străzi în Localitatea Armeni, în valoare totală de 14.446.957,16 lei plus TVA, comuna Loamneș o obținut o finanțare de 10.500.000 lei prin Programul Anghel Saligni, fiind deja decontată  și o primă plată, în valoare de 253.334,70 lei”, precizează Maria Greavu, primarul comunei Loamneș.

Doamna Greavu este printre puținii primari care au derulat campanii de împădurire, reușind să împădurească o suprafață de peste 140 de hectare, împreună cu Direcția Silvică.

”Felicitări doamnei primar Maria Greavu și echipei dânsei pentru tot ce au realizat! Loamneș este o comună greu de administrat pentru că are șase sate, situate la distanțe mari, iar veniturile Primăriei sunt modeste. Majoritatea lucrărilor au fost realizate prin atragerea de fonduri europene și guvernamentale”, punctează deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4030

Comentarii

4 comentarii

Cm

Acum 1 lună

Articol scris din birou, pe baza unor declaratii efectiv pt. propaganda ale politicienilor. Ca fapt divers gazul s-a introdus cu mai bine de 50 ani in urma (fiind prima data descoperit in Romania in jud. Mures si apoi exploatat la Medias si Copsa Mica de prin 1930), dar este enumerat la “realizari”. Apa a fost introdusa in 2015 (un minim de civilizatie necesar). De atunci zero realizari palpabile pt. locuitori.
Raspunde

Pb

Acum 1 lună

Degeaba sunt primarii gospodari dacă se pozează cu impostorul. Toată munca lor este de prisos dacă și-o atribuie groparul PSD Sibiu.
Raspunde

Vlad

Acum 1 lună

Da,frumos scris despre aceste localități,dar pozele sunt doar din locurile unde ia convenit doar primăriei...etc. întrați în Armeni ,Hasag și luați satele la pas peste tot sa vedeți bătaie de joc și indiferență. Bătaie de joc,indiferență locală, politizat tot și răutate, dacă nu ții cu primăria Greavu ,PSD ești marginalizat,certat, I și impune autoritatea precum clanurile de de interlopi. Rușine primarului Greavu,nu va mai lăudați cu banii Europei, nu mai faceți publicitate partidului, arătați proiecte pe bani locali cu implicare directă ,să vina populația singura sa va mulțumească. Pana la urma asta este datoria voastră ,sa va faceți treaba,nu sa chemați televiziunile sa va lăudați doar pe unde dă bine în poze.
Raspunde

Iosif

Acum 1 lună

Pana acum 33 de ani chestia asta se numea gazeta de perete.Apucaturile comunistoide ale PSD nu se dezmint.Aceleasi radacini.Este trist ca dupa atâta timp ,in 2023,înca se practica primitivismul politic comunist.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus