Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Accident frontal pe DN 14, la ieșire din Slimnic

Accident frontal pe DN 14, la ieșire din Slimnic

Un accident de circulație a avut loc miercuri dimineață pe drumul național 14, la ieșirea din localitatea Slimnic spre mun. Mediaș.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaș spre Sibiu, ”o femeie în vârstă de 53 de ani, cetățean străin, într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Mediaș de către un sibian în vârstă de 67 de ani”.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital conștient.

ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de descarcerare.

”Echipajul a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane un bărbat și o femeie. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost transportat la UPU Sibiu având traumatism cranio-cerebral, cu pierderi ale stării de conștientă. Femeia a refuzat transportul la spital”, a precizat sg. maj. Andreea Ștefan.

În zonă se circulă îngreunat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1317

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus