Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv, a refuzat oferta lui Mircea Lucescu de a merge la Dinamo Kiev: ”A fost o decizie grea”

Atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv, a refuzat oferta lui Mircea Lucescu de a merge la Dinamo Kiev: ”A fost o decizie grea”

Ucrainenii de la Dinamo Kiev au făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro plus bonusuri pentru transferul atacantului Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt.

Oferta a fost însă refuzată de fotbalistul clubului sibian, date fiind incertitudinile din Ucraina, țară aflată în război.

”Bineînțeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev și al lui Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu știu care e situația acolo și nu aș vrea să merg să stau eu neliniștit sau familia mea. Trebuie să mă gândesc și la oamenii de lângă mine, să le fie și lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv și financiar.

De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte și nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie”, a declarat Daniel Paraschiv, la emisiunea Fotbal Club de la Digisport 1.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Rammstein

Acum 1 lună

Uite un om cu gândire sănătoasă!...bravo lui!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus