Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
23°C

Intervenție salvatoare. Pisică salvată din fântână de pompierii ISU

Intervenție salvatoare. Pisică salvată din fântână de pompierii ISU

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au fost solicitați sâmbătă să dea o mână de ajutor voluntarilor Animal Life, pentru a scoate o pisică dintr-o fântână.

Membrii Asociației Animal Life au fost contactați sâmbătă pentru a interveni într-un caz dificil, o pisică ce a căzut într-o fântână, fără nicio posibilitate de a ieși altfel decât ajutată.

În prima fază s-a încercat coborârea unei scări în fântână, însă puțul era săpat la o adâncime prea mare pentru a putea folosi o scară. Cum pisica era mult prea speriată pentru a reacționa la orice altă metodă de salvare, voluntarii Animal Life au apelat la sprijinul pompierilor.

Echipajul ISU a reușit să scoată pisica coborând mai multe frânghii în puț. Pisica s-a agățat de una dintre frânghii și a fost scoasă pe buza fântânii, de unde a tulit-o înspre casă, în completă siguranță.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Animal Life Sibiu (@animallifesibiu)

„Dorim să multumim pe această cale celor de la ISU SIBIU pentru promptitudinea și empatia de care dau dovadă când vine vorba de necuvântătoare. Aceștia s-au mobilizat foarte repede la fața locului iar, datorită lor, pisicuța a fost scoasă nevătămată. Sperăm să stea departe de probleme pe viitor!”, spun cei de la Animal Life.

Pe parcursul anului trecut, ISU Sibiu a intervenit în 30 de rânduri pentru salvarea unor animale aflate în situații de viață și de moarte. De altfel, anul trecut a fost un an record pentru salvatorii sibieni, care au participat la peste 21.000 de intervenții, un număr record în istoria inspectoratului sibian.

Citește și: În 2022 pompierii sibieni au avut cele mai multe solicitări din istoria ISU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus