Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Explozie la o sobă de teracotă, pe strada Ocnei din Sibiu. O persoană a făcut atac de panică

Explozie la o sobă de teracotă, pe strada Ocnei din Sibiu. O persoană a făcut atac de panică

Pompierii sibieni au intervenit sâmbătă pe strada Ocnei din municipiul Sibiu unde a avut loc o explozie la o sobă de teracotă, anunță luni Andreea Stefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

„În cursul zilei de sâmbătă, pompierii au intervenit pe strada Ocnei, din municipiul Sibiu, unde a avut loc o explozie la o teracotă. Din fericire explozia nu a fost urmată de incendiu, iar în urma acesteia a fost distrusă doar soba de încălzire”, transmite sursa citată. 

Citește și Adrian Crăiete, un jandarm aflat în timpul liber a intervenit primul la explozia sobei pe strada Ocnei. Era cu logodnica la plimbare

O persoană a avut nevoie de asistență medicală la fața locului, suferind un atac de panică, însă nu a avut nevoie de transport la spital. 

foto arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus