Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Adrian Crăete, un jandarm aflat în timpul liber a intervenit primul la explozia sobei pe strada Ocnei. Era cu logodnica la plimbare

Adrian Crăete, un jandarm aflat în timpul liber a intervenit primul la explozia sobei pe strada Ocnei. Era cu logodnica la plimbare

Un jandarm aflat în timpul liber a fost primul la fața locului sâmbătă, când o sobă de teracota a explodat într-o casă de pe strada Ocnei. Sergentul major Adrian Crăete se afla la plimbare în centrul Sibiului alături de logodnica sa. Ajunși în zona Podului Minciunilor au auzit un sunet ce părea să fie produs de o explozie, transmit luni reprezentanții Jandarmeriei Sibiu. 

"Am fugit înspre locul de unde s-a auzit sunetul respectiv, timp în care am sesizat și un miros înțepător, a ceva ars, dar și a gaz. Neștiind ce este acolo, dacă sunt persoane în interior sau ce s-a întâmplat, am sunat repede la 112, pentru a anunța explozia,” povestește jandarmul.

„În acest timp, din interior a ieșit o fată, care era în stare de șoc și repeta încontinuu că i-a explodat soba, am intrat imediat, nu mai erau alte persoane acolo.
Am stat cu tânără afară, am încercat să o calmăm și până au venit echipajele de intervenție am îndemnat toți locuitorii clădirii să oprească alimentarea cu gaz, astfel încât să nu fie produse pagube și pentru a elimina toate riscurile. S-a terminat totul cu bine și, din fericire, nu au fost persoane rănite," mai spune Adrian Crăiete.

Jandarmul își desfășoară activitatea în cadrul instituției în domeniul ordinii și siguranței publice din luna septembrie a anului trecut, în urma reușitei la concursul organizat din sursă externă.

Jandarmeria Sibiu îl felicită public pe jandarm pentru spiritul civic de care a dat dovadă: ”Felicitări, atât lui Adrian cât și logodnicei lui pentru spiritul civic de care au dat dovadă.”

Pompierii sibieni au intervenit sâmbătă pe strada Ocnei din municipiul Sibiu unde a avut loc o explozie la o sobă de teracotă, anunță luni Andreea Stefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

„În cursul zilei de sâmbătă, pompierii au intervenit pe strada Ocnei, din municipiul Sibiu, unde a avut loc o explozie la o teracotă. Din fericire explozia nu a fost urmată de incendiu, iar în urma acesteia a fost distrusă doar soba de încălzire”, transmite sursa citată. 

O persoană a avut nevoie de asistență medicală la fața locului, suferind un atac de panică, însă nu a avut nevoie de transport la spital. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

interventiile astea se intampla odata in viata si nici atunci nu esti avansat in grad sau post.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus