Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
18°C

Angajații Continental Sibiu își pot încărca mașinile electrice gratis, la lucru

Angajații Continental Sibiu își pot încărca mașinile electrice gratis, la lucru

Pentru că numărul mașinilor electrice crește de la an la an, compania Continental Sibiu a amenajat în parcarea dedicată angajaților șapte stații de încărcare electrice.

Cele șapte stații de încărcare electrică rulează la o putere de 22kW. Reprezentanții companiei spun că stațiile vin în ajutorul angajaților pentru a nu mai pierde din timpul lor liber încărcând mașina.

Aceștia își pot lăsa mașina la încărcat în timpul programului de lucru, iar apoi să plece de la birou cu mașina încărcată la capacitate maximă, bucurându-se de timpul liber.

”Dețin o mașină electrică din iulie, 2022. M-am decis să fac acest pas din mai multe motive, dar în principal, pentru experiența futuristică aparte a acestei tehnologii. Folosesc de aproximativ patru ori pe săptămână stațiile electrice de la Continental, iar pentru mine este un ajutor.

Acestea funcționează perfect, niciodată nu am avut o problemă cu ele și cel mai important, acestea sunt date în folosință angajaților în mod gratuit. Sunt bucuros că mă scutește de timpul pierdut și pot să îl folosesc în avantajul meu. În viitorul apropiat, pe măsură ce vor mai apărea deținători de vehicule electrice, numărul stațiilor, sper, să fie adaptat”, spune unul dintre angajații Continental care deține o mașină electrică și folosește periodic stațiile de încărcare.

Zece noi stații de încărcare pentru mașini electrice în Sibiu, majoritatea în cartiere. Lista completă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 1 an

caut job la firma care ofera benzina gratis
Raspunde

Nume

Acum 1 an

De ce crezi ca sunt atatea masini pe sosele ? Foarte multe sunt masini de "firma", combustibil / taxe moca. Fara astea am avea un trafic normal. Ma rog, cat de normal se poate in tara sub-bananiera unde se cumpara permise si testul psihologic e o gluma proasta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus