Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

FRF criticată după ce a ales Sibiul ca locație pentru întâlnirile cu cluburile din țară: ”Primim șnițele reci cu orez, câțiva castraveți”. Sibienii spun că se exagerează

FRF criticată după ce a ales Sibiul ca locație pentru întâlnirile cu cluburile din țară: ”Primim șnițele reci cu orez, câțiva castraveți”. Sibienii spun că se exagerează

Președinți ai cluburilor de fotbal din ligile 2 și 3 s-au declarat nemulțumiți de condițiile oferite de hotelul din Sibiu unde Federația Română de Fotbal (FRF) a organizat întâlnirea anuală, scrie GSP.

Cazați la un hotel ales de forul condus de Răzvan Burleanu, participanții se declară nemulțumiți de condițiile oferite.

”Prostimea primește vin vărsat și nici măcar cafeaua nu e gratis. Se plătește. Iar conducătorii FRF își comandă separat fripturi”

Conducătorii prezenți la Sibiu se plâng de organizare, de modul în care sunt tratați și de ceea ce au primit la restaurantul hotelului. Iar unul dintre aceștia a comparat întâlnirea de la Sibiu cu cele organizate de fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, notează GSP.

„Când vreodată s-ar fi întâmplat pe vremea lui Nașu' (n.r. - Mircea Sandu) așa ceva? Primim șnițele reci cu orez, câțiva castraveți, roșii și câteva prăjituri.  Culmea, nici n-au ajuns la toți pentru că unii și-au pus câte două porții. Prostimea primește vin vărsat și nici măcar cafeaua nu e gratis. Se plătește. Iar conducătorii FRF își comandată separat fripturi, cârnați, vin de la Purcari, îmbuteliat”, a precizat pentru GSP.ro unul dintre participanți.

Sibienii din fotbal susțin însă că aceste declarații sunt exagerate. ”Eu am vorbit cu oamenii, nu s-a plâns nimeni de condiții. Dar aici mai este o chestiune. Federația poate cel mult să contacteze un hotel și să semneze un contract, dar nu poate intra în bucătărie să verifice dacă șnițelul e cald sau nu”, spune un președinte de club din Sibiu.

S-a spart tradiția

Adevărata problemă poate ține de nemulțumirea unor președinți care au trebuit să vină la Sibiu pentru ședință, este o altă explicație susținută de sibieni.

”Este un eveniment pe care FRF îl organizează în fiecare an. Sunt întâlniri cu toate eșaloanele, cluburile din ligile inferioare, centrele pentru copii, astăzi, de exemplu, este întâlnirea cu presa. Ei bine, întâlnirea se face de obicei la Moeciu, însă în acest an nu s-a mai putut pentru că este vacanță și s-au gândit să ajungă la Sibiu, pentru că este în centrul țării și e accesibil pentru majoritatea județelor. Poate că o problemă vine de aici, dar nu cred că e vina federației. Până și la o nuntă dacă mergi, tot va spune cineva că nu i-a plăcut mâncarea”, spune o sursă Turnul Sfatului.

”Am participat la întâlnirile organizate la Moeciu nu erau cinci stele, mâncare era tip bufet, decent. Dacă nu ai fițe se putea mânca și ce a oferit hotelul din Sibiu”, completează aceasta.

Sursa foto: GSP.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Un sibian

Acum 9 luni

chiar numai astia ne lipseau de la Sibiu!!!
Raspunde

Rosu

Acum 9 luni

La oamenii din fotbal le trebe neaparat gratare si spritzur din vinuri alese, daca vrem sa faca performanta in continuare. Da de fotbal, o zis careva ceva?
Raspunde

Kokos

Acum 9 luni

Cine stie la ce hotel sunt cazati , daca mai sunt , ca sa mergem sa-l "felicitam" pe burleanu?
Raspunde

Kukuruku

Acum 9 luni

Bulevard, i-am vazut prin gram ieri sau alaltaieri
Raspunde

Cm

Acum 9 luni

Fripturisti. In loc sa fie preocupati de problemele fotbalului romanesc, scopul lor adevarat pare a fi numai de a manca si bea cateva zile pe banii federatiei.
Raspunde

Pelle și Os

Acum 9 luni

Nu au prestat ca jn alți ani folcloristele și a fost chiolhanulprea scurt pentru performantele fotbalului romanesc , azi maine sunt 30de ani de and nu ne-am mai calificat la nici un turneu . În ritmul asta revenim mai bine la oina ,ca suntem singuri și nici acolo nu este sigur ca castigam.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus