Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Super Mama se alătură sponsorilor echipei FC Hermannstadt

Super Mama se alătură sponsorilor echipei FC Hermannstadt

O nouă companie sibiană se alătură echipei FC Hermannstadt din postura de sponsor. Singura echipă de primă divizie a fotbalului sibian a semnat un contract de sponsorizare cu Super Mama, cel mai mare lanț de restaurante din Sibiu.

„Este un parteneriat care ne onorează și ne obligă, în același timp. Dincolo de dispozițiile contractului pe care-l avem încheiat, vom susține activ echipa și prin prezența la meciuri, încurajând performanțele sportive.", a declarat Ovidiu Străjan, proprietarul restaurantelor Super Mama pentru pagina oficială a clubului.

Super Mama se alătură unui lanț de sponsori care susțin financiar echipa, în încercarea de a evita retrogradarea în liga secundă. 

FC Hermannstadt a început sezonul cu reale dificultăți financiare, care, până la urmă, au dus la depunctarea echipei de către Federația Română de Fotbal. FC Hermannstadt a pierdut 9 puncte în clasament din cauza datoriilor financiare pe care le avea la acel moment.

Citește și: FC Hermannstadt a fost depunctată cu 9 puncte din cauza datoriilor

Echipa a primit o gură de oxigen după ce Tribunalul Sibiu a aprobat planul de reorganizare a clubului, ceea ce a dus la ștergerea celei mai mari părți a datoriilor existente. FCH încă nu a reușit să câștige niciun meci în 2023. A pierdut cu 0-1 meciul cu FCSB de pe teren propriu, în deplasare la Universitatea Craiova și la Petrolul Ploiești cu 2-0, a remizat cu FC Argeș 1-1 și cu UTA, 0-0.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus