Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Măgura Cisnădie părăsește Cupa României după înfrângerea cu CSM Tg. Jiu

Măgura Cisnădie părăsește Cupa României după înfrângerea cu CSM Tg. Jiu

Măgura Cisnădie se vede eliminată din Cupa României după înfrângerea de la Târgu Jiu și pentru prima dată în ultimii patru ani pierde șansa de a evolua în vreo competiție europeană.

Meciul de la Târgu Jiu a fost unul extrem de disputat, echipa gazdă fiind una dintre echipele aflate în vârf de formă în acest moment. Prima repriză a partidei a stat sub semnul echilibrului, niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să se desprindă iar la pauză gazdele conduceau cu un gol, 14-13. Măgura a ajuns pentru prima dată la conducere în repriza a doua, când s-a desprins chiar și la două goluri, însă gazdele au revenit cu câteva acțiuni de succes consecutive.

Cu trei minute înainte de final, scorul era egal, 24-24. Ocaziile nu au lipsit Cisnădiei, care putea câștiga meciul, însă atacul ratat la 25-24 și aruncarea de 7 metri irosită de Guarieiro au dus la înfrângere și eliminarea din Cupa României. De altfel, lipsa de eficiență de la linia de 7 metri a contat destul de mult în economia partidei, elevele lui Alexandru Weber ratând 5 din cele 7 aruncări de care au beneficiat pe parcursul partidei.

„Nu am nimic de comentat, vreau să punem meciul online, să vadă toată lumea cum s-a disputat. Pur și simplu nu am nimic de comentat, atât. Nu pot să vă spun unde s-a făcut diferența pentru că sunt foarte multe cauze. Vreau să văd meciul, să fac o analiză și apoi vă pot spune unde s-a făcut diferența”, a declarat principalul echipei din Cisnădie, Alexandru Weber, la finalul partidei, vizibil supărat pe modul în care partida a fost oficiată.

Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în acest sezon competițional, în ambele dăți echipa din Târgu Jiu reușind să câștige. 29-28 în turul campionatului și 27-24 în Cupa României. Măgura Cisnădie și CSM Târgu Jiu se vor întâlni din nou, în returul campionatului, în data de 19 martie.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus