Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Hermannstadt pierde cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 2 puncte în ultimele 5 partide

Hermannstadt pierde cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 2 puncte în ultimele 5 partide

Meciuri pierdute cu Craiova (2-0), Petrolul (2-0) și astăzi cu Sfântu Gheorghe, precum și două egaluri cu FC Argeș (1-1) și UTA (0-0) sunt rezultatele înregistrate de sibieni în 2023, iar fără cele 9 puncte după penalizarea FRF se apropie de ultimele locuri din clasament.

În această după-amiază, AFC Hermannstadt a pierdut în minutul 88, după ce Bălașa a marcat de la 11 metri.

Covăsnenii au deschis scorul în minutul 27. Marius Antoche pierde minge, Marius Ștefănescu recuperează, centrează în interiorul careului, iar Adnan Aganovic înscrie.

Clasamentul ”formei” din Liga 1 cu ultimele 5 meciuri jucate

În minutul 75, Mark Tamas face henț în interiorul careului și este eliminat după ce primește al doilea galben. Înscrie Matko Babic, iar Hermannstadt egalează.

Cu doar două minute înainte de finalul jocului, Sepsi marchează tot din penalty. Aganovic a fost faultat în careu de Mino Sota, iar Mihai Bălașa a marcat de la punctul cu var.

AFC Hermannstadt se află pe clasamentul intermediar al etapei pe locul 11 cu 26 de puncte, iar etapa viitoare va juca acasă, pe Municipal, cu U Cluj.

Sursa foto: Captură video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

S

Acum 1 an

Din toamna sper sa avem derby la matineu
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Las' ca nu mor caii cand vor cainii!
Raspunde

Herr

Acum 1 an

Jumătate de metru afara mingea la primul gol sepsi!!!Nerusinatilor!!!!vreți sepsi cu orice preț în play off!hoții de la FRF!!!!
Raspunde

@S

Acum 1 an

Numele tau ar trebui sa fie WC.
Raspunde

Ion de la raion

Acum 1 an

Anul asta a jucat fantoma echipei de anul trecut. Echipa nu leaga 2 pase, nu ataca, nu joaca fotbal. Asa conducere, asa echipă, uni se fac ca se pricep la managerierea unui club de fotbal, ceilalti se fac ca joaca fotbal. Mai era ceva... hultrasii, aia care le stiu pe toate si au tot timpul dreptate... daaaa. Pacat de stadion, pacat de platitorii de abonamente și bilete. Astazi jucam contra unei echipe bune, nu ma asteptam sa castigam, DAR ma asteptam sa vad un joc placut, un joc care sa creeze sperante de mai bine. timp pierdut. Poate marti,
Raspunde

S

Acum 1 an

Niciun pacat de stadion, se pot face concerte pe el
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus