Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Sibienii de la Fly Lili vor opera zboruri spre Turcia, Egipt și Tunisia din aprilie. De pe aeroportul „Aurel Vlaicu” din București

Sibienii de la Fly Lili vor opera zboruri spre Turcia, Egipt și Tunisia din aprilie. De pe aeroportul „Aurel Vlaicu” din București

Compania aeriană sibiană Fly Lili va fi prima companie aeriană care va zbura regulat spre și dinspre aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București după renovarea aeroportului, anunță Boardingpass.ro.

Turoperatorul Coral Travel, controlat integral de compania turcă Coral Holding AȘ, a anunțat că de la jumătatea lunii aprilie 2023 vor fi organizate zboruri charter din București spre destinații din Turcia, Egipt și Tunisia, iar zborurile vor fi operate de compania aeriană Fly Lili.

Charterele din București spre Antalya, Bodrum, Sharm el-Sheikh, Hurghada și Enfidha vor fi operate de pe aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din capitala României, potrivit Fly-Ra. Astfel, Fly Lili devine prima companie aeriană care va zbura regulat spre și dinspre al doilea aeroport bucureștean, după renovarea acestuia, proces care a fost finalizat în 2022.

În total, dacă nu apar modificări, Fly Lili va opera pentru Coral Travel un total de maximum 12 zboruri charter pe săptămână spre și dinspre aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București.

Ruta București BBU – Antalya va fi operată din 14 aprilie 2023 cu o frecvență de un zbor pe săptămână, iar din 5 mai până în 15 mai vor fi operate patru zboruri pe săptămână.

Începând cu data de 16 mai 2023, numărul charterelor de pe această rută va fi suplimentat la șapte pe săptămână, iar Fly Lili va opera un zbor charter pe zi între aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București și Antalya. Citește și  Wizz Air va opera în 2023 doar trei zboruri între Iași și Santorini Un zbor pe săptămână va fi operat pe rutele București BBU – Sharm el-Sheikh (inaugurare în 23 mai 2023), București BBU – Enfidha (inaugurare în 29 mai 2023) și București BBU – Bodrum (inaugurare în 7 iunie 2023).

Pe ruta București BBU – Hurghada vor fi operate două zboruri charter pe săptămână, începând cu data de 20 mai 2023. Zborurile dintre București BBU și Bodrum și Enfidha vor fi operate până în 20, respectiv 25 septembrie 2023, iar celelalte trei rute vor fi operate până la finalul lunii octombrie 2023.

Pe lângă acestea, Fly Lili va mai opera pentru Coral Travel zboruri de pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București și spre aeroporturile grecești din Heraklion și Rodos în perioada 1 iunie – 24 septembrie 2023. Fly Lili are în flotă un Airbus A320, înmatriculat YR-LIL, însă în perioada următoare va recepționa alte două Airbusuri A320.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus