Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
20°C

Sibiu, destinație de Paște pentru spanioli. ”Veți putea găsi o arhitectură germană foarte remarcabilă în întregul oraș vechi”

Sibiu, destinație de Paște pentru spanioli. ”Veți putea găsi o arhitectură germană foarte remarcabilă în întregul oraș vechi”

Sibiul, Alberobello din Italia și Stavanger din Norvegia sunt orașele recomandate de un site de turism din Spania ca destinație pentru sărbătorile de Paște din acest an.

Citește și: ”Unde zburăm la mare direct din Sibiu vara aceasta: Lista completă a curselor charter”

”Săptămâna Mare din acest an se va desfășura în primele două săptămâni din aprilie și este un moment bun pentru a pregăti o evadare, fie în interiorul, fie în afara Spaniei. În acest ultim caz vom lua în calcul câteva destinații din Europa pentru a face o excursie de Paște și de a profita de zilele libere pe care le putem avea.

Una dintre recomandările noastre este să vizitați orașul Sibiu, care se află în România. Este un oraș din regiunea Transilvaniei, unde vom putea găsi o arhitectură germană remarcabilă în întregul oraș vechi. Acest lucru se datorează colonizării de către sași. Aici vom putea vedea Piața Mare, pe lângă casele tradiționale”, scrie porconocer.com.

Citește și: 2022, recordul deplasărilor externe în administrația sibiană. Municipiile și Consiliul Județean Sibiu au cheltuit aproape un milion de lei, pe deplasări externe, în ultimii 10 ani

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 3 luni

PAȘTI, nu "Paște"
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 luni

Exact ! “ Pașile Domnului “ . Substantiv propriu detectiv de singular -vezi și alte limbi europene . Doar după ‘90 am auzit “ Paște fericit !” ( murgule !)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus