Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
23°C

SOMA Sibiu este alături de baschetul de performanță de doi ani

SOMA Sibiu este alături de baschetul de performanță de doi ani

Compania SOMA Sibiu susține baschetul de performanță sponsorizând cea mai iubită echipă din Sibiu de aproape doi ani: CSU Sibiu.

Compania SOMA s-a alăturat în 2021 grupului de companii private care susțin BC CSU SIBIU din dorința de a fi alături de proiectele cu tradiție în sportul românesc, așa cum este echipa de baschet. Soma și-a demonstrat, de-a lungul timpului, apartenența la comunitatea în care se dezvoltă, fiind un ”actor” important în proiectele derulate la Sibiu. O dovadă în plus este și implicarea în sportul de performanță, SOMA continuând parteneriatul și pentru sezonul 2022-2023 cu BC CSU SIBIU, fiind alături de echipa de seniori, din postura de partener.  

”Compania SOMA este alături de echipa noastră de acum două sezoane și apreciem enorm sprijinul pe care ni-l oferă, așa cum și alte companii private o fac. Ne leagă aceleași principii: performanța, competitivitatea și spiritul de echipă. Am simțit alături de partenerii noștri că facem mereu echipă bună și cred că acesta a fost motivul cel mai important in cee ace privește și acest parteneriat”, a declarat Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

Partenerii noștri beneficiază de un pachet de beneficii de imagine prin care ne-am propus să promovăm compania, în cadrul partidelor de baschet pe care BC CSU SIBIU le dispută atât pe teren propriu cât și în deplasare, logo-ul SOMA fiind prezent pe echipamentul de joc al baschetbaliștilor sibieni.

soma baschet

Intrată în familia galben-albastră începând cu sezonul trecut, compania SOMA continuă să sprijine, în calitate de partener al echipei noastre de seniori, performanțele sportive ale BC CSU Sibiu și în sezonul 2022/2023.

Compania Soma și-a demonstrat, de-a lungul timpului, apartenența la comunitatea în care se dezvoltă, fiind un ”actor” important în proiectele derulate la Sibiu. O dovadă e și implicarea în sportul de performanță, SOMA alăturându-se în 2021 echipei noastre de seniori, din postura de partener. Început în urmă cu un an, parteneriatul vine să întărească ideea de implicare a companiei în viața comunității sibiene.

”Mulțumim managementului companiei SOMA pentru că a crezut, încă din sezonul trecut, în proiectul nostru și pentru că împreună am găsit modalitatea de a merge mai departe în cadrul acestui parteneriat. Ne bucurăm să avem alături companii care înțeleg nevoia de a sprijini performanțele baschetului sibian”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

De cealaltă parte reprezentanții SOMA Sibiu spun că prin susținerea baschetului de performanță își reafirmă rolul în societatea sibiană.

”Parteneriatul pe care ni l-am asumat în urmă cu un an înseamnă pentru noi - dincolo de responsabilitățile contractuale – implicare în proiectele BC CSU Sibiu și prezență în comunitate. Totodată, ne întărește angajamentul de a continua să susținem și să încurajăm performanța sportivă și nu numai. Suntem onorați și bucuroși, deopotrivă, să fim parte din marea familie BC CSU Sibiu. Vă dorim rezultate remarcabile, pe măsura așteptărilor voastre!”, a declarat Ionuț Rusu, director SOMA Sibiu.

SOMA Sibiu este o companie din România, care activează în domeniul salubrizării publice și a valorificării deșeurilor de peste 30 de ani.

Înființată în 1991, compania Soma SRL Bacău este una dintre cele mai mari și moderne companii de salubrizare din România. Principalele obiective de activitate sunt ”recuperarea şi valorificarea deşeurilor metalice şi nemetalice” - domeniu în care firma a activat neîntrerupt din 1991 până în prezent, precum și ”salubritate, depoluare şi activităţi similare”. Prestațiile efectuate de Soma Sibiu sunt făcute cu personal specializat și utilaje proprii, de ultimă generație. Începând cu anul 2022 Soma se ocupă și de curățenia stradală și deszăpezirea în municipiul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus