Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Shopping City Sibiu organizează târguri tematice de Mărțișor și Ziua Femeii

Shopping City Sibiu organizează târguri tematice de Mărțișor și Ziua Femeii

Shopping City Sibiu dedică luna martie tuturor femeilor și oferă vizitatorilor săi cea mai inspirată selecție de cadouri pentru a celebra Mărțisorul și Ziua Femeii într-un mod memorabil.

Între 24 februarie și 8 martie, centrul comercial găzduiește două târguri de cadouri, în proximitatea magazinelor CCC, Pandora, Sportissimo și Pepco, unde sibienii vor putea găsi darurile potrivite pentru femeile speciale din viețile lor.

Cele mai iubite branduri au pregătit de asemenea oferte pentru această perioadă plină de candoare. Pandora propune o colecție specială de talismane tematice, care surprinde spiritul anotimpului și adoptă strălucirea primăverii cu bijuterii inspirate de natura înfloritoare.

La Douglas, vizitatorii Shopping City Sibiu vor găsi mini-kituri de make-up, seturi cadou de cosmetice și parfumuri care, împreună cu un mesaj din inimă, le vor face pe mame, soții, bunici, surori, fiice, prietene și iubite să se simtă apreciate.

Meli Melo Paris propune mărțișoare clasice, dar și seturi cadou frumos ambalate și gata de oferit, în timp ce Yves Rocher încântă simțurile cu o gamă variată de produse de îngrijire a pielii și parfumuri fabricate în Franța, în regiunea Bretania.

Sabon celebrează aromele fine cu seturi cadou ideale pentru ritualurile de frumusețe ale oricărei femei. În magazinul de cadouri Sabon, clienții vor găsi o gamă variată de cutii și coșuri, perfecte pentru orice ocazie, precum și daruri deosebite pentru a delecta toate persoanele.

Pepco sărbătorește de asemenea venirea primăverii cu brățări-mărțișor, potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul lunii.

„În această perioadă specială a anului, ne dorim să oferim clienților inspirație și idei de cadouri care să aducă zâmbetul pe buzele doamnelor. Îi așteptăm la târgurile noastre tematice de Mărțișor și Ziua Femeii pentru a sărbători împreună femeia și frumusețea primăverii!”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus