Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Liga 2: Fosta campioană a României la fotbal a obținut la Sibiu puncte importante pentru calificarea în Play-off-ul pentru promovare

Liga 2: Fosta campioană a României la fotbal a obținut la Sibiu puncte importante pentru calificarea în Play-off-ul pentru promovare

Dinamo București a câștigat, sâmbătă, pe Stadionul Municipal Sibiu trei puncte în duelul din etapa a 18-a a Ligii a doua contra echipei din Șelimbăr, CSC 1599 Şelimbăr. Fosta campioană a României obține astfel punte importante pentru a accede în faza play-off pentru promovare din Liga 2 în Liga 1.

Deşi nu a început deloc bine primul sezon din istoria sa în Liga a 2-a, Dinamo a adunat 27 de puncte şi se clasează pe locul al 6-lea, ultimul ce duce în play-off.

De cealaltă parte, CSC 1599 Şelimbăr, care ocupa locul 14 cu 21 de puncte înainte de meciul de azi, este interesată să evite retrogradarea.

Meciul s-a încheiat cu victoria „câinilor roșii” 1-2. În prima repriză a marcat Ghezalli (minutul 30) printr-o lovitură de cap, iar în minutul 68 Iulian Roşu a dublat avantajul celor de la Dinamo București tot printr-o lovitură de cap excelentă.

În primul minut de prelungiri, Jordan a profitat de o greșeală a celor din defensiva „câinilor” și a redus din diferență 1:2.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2577

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus