Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Ce facem de 8 martie? Petreceri, intrare gratuită la muzeu și cadouri speciale pentru sibience

Ce facem de 8 martie? Petreceri, intrare gratuită la muzeu și cadouri speciale pentru sibience

Ne mai despart doar două zile până la Ziua Femeii. La Sibiu, 8 martie este sărbătorită prin mai multe evenimente menite să le aducă femeilor din viața noastră zâmbetul pe buze și o seară în care să se simtă cu atât mai mult speciale și iubite.

Free Cocktails la Golden Tulip Ana Tower

Golden Tulip Ana Tower pregătește un eveniment special de 8 martie, la care femeile vor primi un cocktail din partea casei. Prețul pentru meniu este de 129 de lei de persoană.

Seară specială la Împăratul Romanilor

Hotelul Împăratul Romanilor ne așteaptă să sărbătorim ziua de 8 martie cu muzică live,  DJ & și Saxofon și cu un meniu A la Carte. Detalii despre eveniment găsiți aici.

8 Martie GOURMET cu muzică live la Max.The Original

Și Max.The Original ne așteaptă să ne petrecem seara de 8 martie la localul de pe strada Ocnei, de la ora 18.

 „Pe 8 martie sărbătorim femeile și feminitatea împreună, la Max.The Originals! Cu un meniu special, muzică live cu Patricia și Florin Ioan Thomits și ambianța pe care o iubiți!”, arată cei de la Max The Original.

Cadou muzical de Ziua Femeii: Piazzolla simfonic

De la ora 19, Filarmonica de Stat Sibiu organizează un concert special pentru ziua femeii.

„Tango-ul într-o formă colorată, cu un limbaj ritmic original, spirit puternic dramatic și pasional, așa cum l-a reimaginat legendarul Astor Piazzolla, este darul muzical oferit de Filarmonica de Stat Sibiu, pe 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii”, arată cei de la Filarmonica Sibiu.

Ziua femeii la conac

Conacul Maria Theresa organizează un program artistic cu Dj Dragos Stoinea care va întreține atmosfera. Meniul cuprinde aperitiv rece, terină de curcan cu iepure cu ou de rață și piure de mango, fel de bază, pulpă de rață cu cartofi dauphinoise și chipsuri de sfeclă roșie dulce, pavlova cu fructe de pădure.

„Ziua Femeii mele dragi” 

Giardino Sibiu organizează în 8 martie, de la ora 18, la  un eveniment gastronomic intitulat „Ziua Femeii mele dragi”. „Bucură-te alături de noi de o seară cu muzica aleasă de Dj Smy și mâncare gustoasă. Așteptăm toți domnii să invite toate femeile, soțiile, iubitele, mămicile, bunicile, mătușile, surorile”, arată cei de la Giardino. 

Atelier la Muzeul de Tipografie

În cadrul atelierului de tipografie, care va avea loc de la ora 18, participanţii vor învăţa ce este tipografia, vor compune şi tipării un poster letterpress format A3 (297 mm x 420 mm) cu materialele atelierului.

Taxa de participare este de 50 lei/persoană şi va fi donată proiectului "Adoptă o Mamă" organizat de Asociaţia Mâini Unite.

Acces gratuit pentru doamne și domnișoare la Muzeul de Artă Contemporană

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Muzeul Național Brukenthal oferă ACCES GRATUIT pentru doamne și domnișoare la Muzeul de Artă Contemporană, str. Tribunei, nr. 6. Pot fi vizitate:  Depozitul vizitabil și expozițiile temporare: ICONOFERESTRE, artist Marian Furtună și OUT OF OUR HEAD, artiști Elena Ilash & Caius Rotaru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus