Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Ce facem în luna martie la Sibiu? Concert Direcția 5 și Vița de Vie, drumeții, stand-up comedy și petreceri de 8 Martie

Ce facem în luna martie la Sibiu? Concert Direcția 5 și Vița de Vie, drumeții, stand-up comedy și petreceri de 8 Martie

Prima lună de primăvară aduce la Sibiu mai multe evenimente la care suntem invitați să luăm parte. Concertele, petrecerile de ziua femeii, spectacolele și drumețiile întregesc peisajul evenimentelor care vor avea loc în oraș în luna martie. 

Am pregătit mai jos o listă cu principalele evenimente ale lunii

Concert Direcția 5 la Sibiu

Centrul Cultural Ion Besoiu ne invită marți, 5 martie, de la ora 19:30 la un concert al Direcției 5. 

Petreceri de 8 martie

Horia Brenciu la Versailles

La Versailles organizatorii pregătesc o petrecere al cărui invitat special este Horia Brenciu. Evenimentul are loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 18.

„Pentru că de-a lungul timpului v-am oferit petreceri memorabile, pentru că ne dorim să continuăm tradiţia şi să fim tot la înălţime, anul acesta vrem să sărbătorim Ziua Femeii într-un mod cu totul şi cu totul special, un SHOW de excepţie cu Horia Brenciu și HB Orchestra!”, arată organizatorii evenimentului.

Costurile biletelor:

Zona VIP: 300 lei

Zona A: 200 lei

Zona B: 150 lei

Holograf la Centrul Cultural Ion Besoiu

Trupa Holograf concertează vinerea viitoare de la ora 19:30, la Centrul Cultural Ion Besoiu.

„În lumina reflectoarelor, acolo unde sunetul devine poveste, ne întoarcem cu inima deschisă către cele mai frumoase momente, trăiri și melodii. Sunetul inconfundabil al trupei Holograf ne va purta prin amintiri spre zilele in care dansam liber și visele noastre nu cunoșteau limite. Lasă-te cuprins de farmecul melodiilor nemuritoare si de atmosfera live a concertului, o experiența care ne va face inima sa bată mai tare”, arată organizatorii evenimentului.

Detalii despre eveniment aici.

Girl Power la Aria Rooftop

Vineri, 8 martie, de la ora 19:30, și Aria Rooftop ne invită la o petrecere dedicată doamnelor și domnișoarelor.

Ziua femeii la Hilton

Și cei de la Hilton organizează sâmbătă, 9 martie, de la ora 18, un eveniment special pentru femei.

„La cererea publicului am decis să organizăm încă o petrecere pentru Ziua Femeii. Așadar, dacă nu ați reușit să vă înscrieți la petrecerea din 8 martie, mai aveți acum o șansă pentru data de 9 martie. Păstrăm ora, locația și bineînțeles buna dispoziție!Sărbătorim acest eveniment special într-un decor elegant, cu muzică live și delicii gastronomice atent pregătite pentru dumneavoastră”, arată organizatorii evenimentului.

Akcent la Cotton Pub

Ziua femeii este sărbătorită și la Cotton Pub, alături de Akcent. Prețul de intrare este de 50 de lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 268 866.

8 Martie la Brambura Park

Și cei de la Brambura Park ne așteaptă la o petrecere cu un meniu special. Prețul este de 220 lei de persoană. Rezervări se fac la numărul de telefon 0723 602 594.

8 Martie la înălțime

Golden Tulip Ana Tower invită sibiencele să participe la o cină la înălțime. Rezervări se pot face la numărulde telefon 0269 234 000.

Petrecere de 8 Martie la Hanul Cetate Slimnic 

Vineri, de la ora 18, și Hanul Cetate Slimnic așteaptă doamnele și domnișoarele să-și sărbătorească ziua. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0745 287 387.

Stand-up Comedy cu Maria, Mincu și Banciu „Avem cheltuieli" 

MMB a.k.a Maria, Mincu și Banciu, un trio mai savuros decât MBS-ul, vin în Sibiu pentru a vă aduce zâmbetul pe buze cu un stand-up proaspăt.

Evenimentul va avea loc în 14 martie la Centrul Cultural Ion Besoiu. 

Concert Vița de Vie

Vița de vie concertează vineri, 15 martie, la Love Bar Sibiu. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0721243034.

 

Luna Amară la Oldies Pub 

Luna Amară concertează vineri, 22 martie, la Oldies Pub. Bilete sunt disponibile aici.

Târgul de cariere 

În 29 și 30 martie, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt invitați la Târgul de cariere care va avea loc la Sala Transilvania.

 

Noul Concert al Maestrului Gheorghe Tudor la Sibiu

„Altfel, Romanța" Maestrul Tudor Gheorghe alături de Corul și Orchestra Concertino, într-un spectacol unic își așteaptă spectatorii în 27 martie, la Centrul Cultural Ion Besoiu.

Spectacole de la Teatrul Gong și la Teatrul Național Radu Stanca

„Antisocial”, „Necunoscuta cunoscută” sau „Mama” sunt doar trei dintre spectacolele pe care Teatrul Național Radu Stanca le-a pregătit pentru luna martie. Program și bilete aici.

Și copiilor li se pregătesc mai multe spectacole la Teatrul Gong. Harap Alb, Gagaga și alții ca el și HÄNSEL ŞI GRETEL sunt o parte dintre acestea. Programul complet îl găsiți aici.

Drumeții cu Anii Drumeției

Pentru că a venit primăvara, iar vremea este din ce în ce mai frumoasă, iubitorii de natură sunt invitați în luna martie la o serie de drumeții pregătite de cei de la Anii Drumeției.

Programul îl găsiți mai jos.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus