Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Sute de persoane au participat la concertul The Motans, weekend-ul trecut. Denis Roabeș: Am așteptat un an să ne întoarcem la Sibiu

Sute de persoane au participat la concertul The Motans, weekend-ul trecut. Denis Roabeș: Am așteptat un an să ne întoarcem la Sibiu

Weekend-ul trecut, Ziua Femeii a fost sărbătorită în avans la Versailles weddings & events Sibiu. Artiștii de la The Motans au strâns sute de sibieni care au venit special să-i vadă pe scena de la Versailles, sâmbătă, 4 martie. 

Cei prezenți la evenimentul dedicat zilei de 8 martie au avut ocazia să fredoneze alături de Denis Roabeș, solistul The Motans, unele dintre cele mai cunoscute piese ale acestuia. „Înainte să ne fi născut”, „La nesfârșit”, „Insula”, „Întâmplător” sau „Poem” sunt câteva dintre melodiile pe care sibienii le-au putut asculta în cadrul concertului.

Momentul artistului a ridicat sute de persoane la dans și le-a făcut să profite de atmosfera creată de trupă. 

„Vă mulțumim frumos că ne privilegiați într-un număr atât de mare în seara asta, am așteptat un an întreg să venim înapoi aici și ne bucurăm foarte mult și sperăm că în seara asta o să vă distrați cel puțin la fel de mult cum o să o facem și noi”, a spus Denis Roabeș, solistul de la The Motans. 

Pe lângă The Motans, la evenimentul de sâmbătă au fost prezenți și DJ Nicolae Scorvelciu și Andrew Dum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus