Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

A intrat cu mașina într-o turmă de oi și a omorât 8 animale, a distrus mașina cu care ciobanii voiau să fugă și i-a lovit cu un obiect de lemn

A intrat cu mașina într-o turmă de oi și a omorât 8 animale, a distrus mașina cu care ciobanii voiau să fugă și i-a lovit cu un obiect de lemn

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut de polițiști și este cercetat penal pentru acte de violență împotriva persoanelor, animalelor și bunurilor.

„La data de 9 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Șeica Mare, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, amenințare (4 acte materiale), lovire sau alte violențe (3 acte materiale), distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice,” transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă. 

În fapt, în 25 februarie, în jurul orei 11,00, bărbatul a condus un autoturism în extravilanul localității Șeica Mare, într-o zonă unde trei bărbați însoțeau o turmă de ovine și ar fi intrat intenționat cu autoturismul în turma de animale, eveniment ce a dus la decesul a 8 ovine și rănirea altor 4.

De asemenea, i-ar fi amenințat cu acte de violență pe cei trei bărbați, i-ar fi lovit cu un obiect din lemn și ar fi distrus mașina cu care cei trei încercau să părăsească locația.

Totodată, în 1 martie, în jurul orei 12,30, în timp ce se afla la un târg de animale organizat în localitatea de domiciliu, bărbatul l-ar fi amenințat și lovit pe un alt localnic, creând o stare de temere și panică în rândul cetățenilor prezenți la eveniment.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 9 martie, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus