Joi,
01.06.2023
Ploi Moderate
Acum
23°C

Restricții de trafic pe Valea Oltului

Restricții de trafic pe Valea Oltului

Șoferii care circulă miercuri, 15 martie, pe DN 7 Valea Oltului, trebuie să știe că există cel puțin două zone în care se lucrează la carosabil sau la tăierea vegetației, motiv pentru care există restricții de trafic.

În primul rând, în județul Sibiu se lucrează în zona Boița, traficul desfășurându-se alternativ, cu ajutorul unui semafor. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunța recent că lucrările au fost reluate aici în forță, șantierul estimându-se a se finaliza până la sosirea verii.

În județul Vâlcea se lucrează și în extravilanul localității Caineni, unde se taie arborii periculoși pentru siguranța circulatiei între orele 08:00 - 16:00.

”Circulația rutieră se închide și se deschide în reprize de maxim 20 minute dirijată de piloți de circulație”, anunță drumarii din Vâlcea.

Nu în ultimul rând, tot în zona Văii Oltului, dar înspre Voineasa, pe sectorul de drum DN 7A se lucrează la ranguire versanți  între  orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se închide și se deschide în reprize de max. 20 minute dirijată de piloți de circulație.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1269

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus