Sâmbătă,
20.07.2024
Innorat
Acum
19°C

Al șaselea concurs pentru angajarea directorului general la DGASPC: din cinci înscriși au mai rămas doi

Al șaselea concurs pentru angajarea directorului general la DGASPC: din cinci înscriși au mai rămas doi

La cel de-al șaselea concurs organizat în ultimii aroape doi ani pentru ocuparea postului de director general al Direcției generale de Asistență socială și Protecția copilului Sibiu s-au înscris cinci candidați. Postul este vacant din vara anului 2021.

Al șaselea concurs a fost lansat la jumătatea lunii trecute. Cinci dosare de candidați au fost acceptate, iar în cursul zilei de ieri a fost programată ”proba de testare a competențelor în domeniul tehnologiei informației”.

Doi dintre candidați nu s-au prezentat, iar unul a fost declarat respins. ”Candidații nemulțumiți pot formula contestație în termen de cel mult o oră de la ora afișării rezultatului probei suplimentare”, se arată sub tabelul referitor la proba de testare, tabel dat publicității joi dimineața, la ora 10:20.

Mâine, 17 martie, este programată la sediul Consiliului Județean Sibiu proba scrisă, în funcție de care urmează a fi programate și proba interviului.

DGASPC Sibiu nu mai are director general din iunie 2021, când Laura Vâlsan a demisionat în urma rapoartelor de evaluare nefavorabile care i-au fost întocmite de către CJ Sibiu. De atunci instituția este condusă de Claudiu Stipar, care între timp a devenit directorul economic al DGASPC Sibiu.

Citește și De un an și jumătate nu se găsește un director general pentru Protecția Copilului Sibiu. Ultimul concurs, gata înainte de a începe

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2933

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Tatooine

Acum 1 an

Peneleu rade tot, acaparează și impune. Nici copiii nu scapă de furia partidului.
Raspunde

Muresan

Acum 1 an

O institutie care se conduce greu si nu prea are rezultate. In centrele de plasament sunt zilnic batai intre "beneficiari", droguri, fete gravide...Ce pazeste directia?
Raspunde

Dorin

Acum 1 an

In ziua de azi,cei cu vârsta de 50 de ani și peste,putem fi deosebit de competenți și cu rezultate profesionale foarte bune,dar suntem DISCRIMINATI,pentru faptul că nu stăpânim calculatorul,așa cum vor cei care pun inteligenta artificiala,înaintea inteligenței umane,ceea ce este de-a dreptul inuman și deosebit de periculos.Si eu am pierdut un job,din cauză că nu se mai dorește oameni.Preferam roboti.Deosebit de periculos.E totul în detrimentul,împotriva omului.Oricand se poate scăpa controlul și, roboții vor domina omul...Atunci să-i vedem pe iubitorii roboticii,care urăsc tot mai mult,omul.PERICOL !!!.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus