Vineri,
19.07.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Premieră la Târgul de Paști din Piața Mare: Spațiu verde amenajat în centrul Sibiului, cu ”locuri de citit o carte și relaxare”

Premieră la Târgul de Paști din Piața Mare: Spațiu verde amenajat în centrul Sibiului, cu ”locuri de citit o carte și relaxare”

Ediția din acest an a Târgului de Paști va avea loc în perioada 7-18 aprilie și, pe lângă elementele tradiționale cu care ne-a obișnuit, vine cu o premieră: Un spațiu verde generos amenajat în Piața Mare pentru relaxarea trecătorilor.

Târgul de Paști din Sibiu a debutat în 2009 și a reprezentat începutul acestui tip de evenimente din România. Prima ediție a fost organizată pe pietonala Nicolae Bălcescu iar apoi s-a desfășurat în Piața Mare.

Ediția 2023 are loc în perioada 7 - 18 aprilie și reunește 45 expozanți din țară, care aduc produse tipice acestei perioade. Printre acestea enumerăm: Ouă vopsite manual, cozonac cu nucă și stafide, pască tradițională, dulciuri, jucării, articole de artizanat, suveniruri tematice de Paști.

”Atracția din acest an o va reprezenta o terasă de relaxare amenajată pe o suprafață generoasă de iarbă verde, cu mese și locuri de petrecut timpul citind o carte, ascultând muzică relaxantă sau potrivit pentru a face câteva poze de trimis celor dragi”, au transmis pentru Turnul Sfatului organizatorii târgului.

În plus, vor fi organizate și alte activități interactive, cum ar fi ateliere de creație pentru copii și o vânătoare de ouă, cu premii.

Organizatorii mai spun că detalii suplimentare vor fi făcute publice pe parcurs ce ne apropiem de începutul evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Bubi Seven

Acum 1 an

Cu putina rabdare si cu cei de la conducere potriviti, spatiul verde pe viitor va fi reprezentat de vopsirea pistelor in verde , gazonul stadionului si cite o panseluta plantata in ghivece ! Si cu voia primariei o mocheta verde montata in piata mare de 2 ori pe an! In rest cit mai mult beton!!
Raspunde

Splendoare în iarbă

Acum 1 an

Bravo! O idee hispterească de-a dreptul aiuristică: Să aruncăm banii în buzunarul unei firme care aduce 20 de rulouri de gazon în Piața Mare, ca să citim în iarbă în buricul târgului, atunci când în perioada 9-18 aprilie sunt prevăzute temperaturi de 11 grade, iar 8 din 10 zile vor fi cu ploaie: https://www.accuweather.com/ro/ro/sibiu/290499/april-weather/290499.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus