Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibieni prinși la tăiat de lemne. Poliția le-a confiscat drujbele și i-a amendat cu 2.000 de lei

Sibieni prinși la tăiat de lemne. Poliția le-a confiscat drujbele și i-a amendat cu 2.000 de lei

Pentru un metru cub de lemn, doi sibieni din localitatea Arpașu s-au ales cu câte o mie de lei amendă și au rămas fără drujbe.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de 15 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos desfășurând acțiuni ”specifice pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu caracter ilegal din domeniul silvic”.

Astfel, în jurul orei 15:30, polițiștii au depistat doi bărbați din localitatea Arpașu de Sus în timp ce tăiau ilegal material lemnos, fag și carpen, în pășunatul împădurit din extravilanul localității Arpașu de Sus.

”Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de 1 mc, a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic responsabil în zonă”, arată reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Totodată, polițiștii au confiscat și două drujbe pe care cei doi le-ar fi folosit la săvârșirea faptei.

furt lemne sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1531

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Albanezu

Acum 1 an

Dar pe cei care fura cu camioanele, de ce nu ii prinde politia?
Raspunde

Gheorghe ion

Acum 1 an

Nu înțeleg ceva. E plina pădurea de lemne uscate. De ce nu le culeg pe alea? Dc sa taie arbori noi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus