Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Candidatul PNL la Primăria Sibiu va trebui evaluat de conducerea centrală a partidului

Candidatul PNL la Primăria Sibiu va trebui evaluat de conducerea centrală a partidului

Cel puțin în cazul candidaților liberali pentru primăriile din Sibiu și Mediaș va fi nevoie de un aviz al organizației centrale de partid, a arătat Raluca Turcan, președinta PNL Sibiu.

Raluca Turcan a arătat că PNL Sibiu are un calendar în derulare pentru stabilirea candidaților la alegerile locale de anul viitor. Deocamdată, Turcan s-a ferit să confirme sau infirme nume, întrebată despre Adrian Bibu sau despre eventualele sale intenții la scrutinele de anul viitor – ”intențiile de candidatură se discută în interiorul partidului.

”Candidații la municipii,  mai ales reședință de județ, vor trece printr-o analiză. Asta este procedura de fiecare dată. Niciodată nu s-a întâmplat ca județele să aibă candidați – mai ales la municipiile reședință de județ – unde nivelul național să nu facă o analiză. Suntem într-un calendar de pregătire a alegerilor, la fel ca și celelalte județe din țară”, a declarat Raluca Turcan într-o conferință de presă organizată în cursul dimineții de vineri.

Potrivit președintei organizației județene a PNL, liberalii care sunt primari în funcție au prima șansă în a fi desemnați din nou candidați în localitățile respective.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Seneca

Acum 1 an

Ce frumos a "impachetat-o" doamna Turcan. Mai pe romanește spus și mai direct, sa nu ne ascundem după deget: doamna are o preferința, vreun domn tinerel,chipeș, dar intamplarea face ca acesta nu este același domn care este preferat si de cealaltă doamna cu factor de decizie la Sibiu.
Raspunde

Ptr misoginul antic

Acum 1 an

E cam veche si lipsita de originalitate ... S Ai citit tu prin biblioteca o Sandra Brawn din Imperiu despre Maria Thereza si de un parvenit din Nocrich si te-ai gandit ca e istorie universala. No nu esti primul, parca or incercat si sovieticii cu Ecaterina cea Mare.
Raspunde

Florin

Acum 1 an

Asteptam un raport de activitate al ultimilor doi viceprimari PNL ai Sibiului: Pop Razvan care a demisionat inaintea terminarii mandatului si Dumbrava Alexandru.
Raspunde

Raluca

Acum 1 an

In CV-ul doamnei Turcan am observat o singura scurta perioada ca lucrand in privat: 1999-2000 - Tofan Grup, consultant Relaţii Publice. Mie imi este imposibil sa accept un astfel de politician cu atat mai mult unul care sa pretinda administratia unui oras.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Lipitoarea asta suge fara remuscari.
Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 1 an

D-na Turcan cred ca 2024 va fii un an dezastru pentru Pnl.
Raspunde

Rammstein

Acum 1 an

Se pare că concetățeanul nu va fi consultat...și-a trăit traiul și-a mâncat mălaiul ...ce inseamba sa fi din cauciuc ,o gonflabilă ... Apropo de studile de la Moscova ,nimic?..
Raspunde

Newman

Acum 1 an

Cine sa le faca evaluarea? Toapele astea chiar au o parere buna despre ele.Sa stea linistiti toti pnl isti ....vor fi evaluati de catre electorat de le merg fulgii!!!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Puteti evalua ce vreti.Voturi,pas.Asta nu inseamna ca nu cistigati.Vorba unuia al carui nume,momentan,imi scapa:''Nu contezaza cine voteaza,conteaza cine numara''.Ultima data cind am verificat,voturile erau numarate de STS.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Leonard

Acum 1 an

Mie nu îmi place politica dar este cam suspect modul în care a ajuns la Sibiu această femeie . Mai bine zis cum a ajuns în PNL Sibiu. Ok . Am înțeles că dânsa vine din Moldova și nu a avut loc probabil în Filiala PNL dar să îți bați joc de un oraș și de cetățenii acestui oraș este strigători la cer . Totuși cu toate criticile nu se mișca din loc această femeie politician . Cât despre Adrian Bibiu. Păcat că a intrat în politică . Este un om deosebit . Asta este . Sper să ajungă Primarul Sibiului și să terminăm odată cu mizeria FDGR . A avut grijă actualul Primar să strice tot ce a construit Președintele Klaus Iohannis .
Raspunde

Asa ceva...

Acum 1 an

Eu zic sa evaluati si rudele celor pe care doriti sa ii promovati spre functii, in alegeri. Nu de alta dar mai sunt psihopati prin oras care fac tot felul de chestii laudandu-se ca au familglie mare, pe la peneleu, pe la primarie, pe la politie... Daca ii vad fratele pe vreo lista, o sa vi-l spun.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus