Sâmbătă,
18.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

13.000 de lei, lunar. Ultimii doi candidați pentru cel mai ”neocupat” post de director din Sibiu au fost respinși

13.000 de lei, lunar. Ultimii doi candidați pentru cel mai ”neocupat” post de director din Sibiu au fost respinși

Nici cel de-al șaselea concurs organizat în ultimii doi ani pentru ocuparea postului de director general al Direcției generale de Asistență socială și Protecția copilului din Sibiu nu a schimbat lucrurile: tot nu a apărut candidatul care să reușească să treacă toate probele.

După ce doi candidați nu s-au mai prezentat la proba de competențe în tehnologia informației, iar un al treilea a fost respins, săptămâna trecută a avut loc și proba scrisă organizată pentru doi candidați rămași în competiție.

Rezultatele obținute de aceștia au fost, însă, extrem de slabe: cu 15,50 de puncte și, respectiv, 22,60 de puncte, ambii au fost declarați respinși. Și niciunul dintre ei nu a depus vreo contestație.

Este de așteptat ca autoritatea județeană, în subordinea căreia funcționează DGASPC Sibiu, să organizeze un al șaptelea concurs pentru ocuparea postului devenit vacant din vara anului 2021.

Salariul de bază al directorului general al DGASPC este de aproximativ 13.000 de lei, conform datelor publicate de instituție. Aceasta este condusă, interimar, de directorul economic.

Citește și Al șaselea concurs pentru angajarea directorului general la DGASPC: din cinci înscriși au mai rămas doi

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Sib

Acum 1 an

Poate ar fi interesant sa investigati putin de ce se prezinta doar incompetenti la concurs! Sapati putin, cautati cum sunt managerii de caz, ce se intampla cu relatiile lor cu beneficiarii etc.! Poate ca nici un om competent si integru nu are chef sa se lupte cu serparia din institutie...
Raspunde

Corbul

Acum 1 an

13.000 lei nu atrage incompetenți, mai ales în contextul în care cerințele privind experiența sunt destul de mari. Problema e că nu s-a înscris omul "potrivit", care să dea sultă din acei 13k la partid.
Raspunde

Eu

Acum 1 an

13.000 de lei e salariul brut probabil. Niciun manager bun nu vine la banii ăștia, pentru un job atât de solicitant.
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

Eu vin cu o altā idee. Pentru cā in general aceste functii din aceste institutii ( toate de fapt ) sunt privite cu mult scepticism privind legalitatea si onestitatea concursurilor de ocupare, indoieli crâncene privind competenta si independenta politicā s a.m.d, propun deci ca aceste functii sā fie atribuite unor procurori DNA din start. Scurt. Ce garantie mai vrei dacā un greucean din ditai mai DNA-ul vine sā cârmuiascā destinele institutiei!? Poftim ! Asa domnule! Adjunct unul de la DIICOT. Punct. La fel la finante, invātāmânt, etc. N-ar fi super cool? Vedeti! Solutii se gasesc.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

Nu găsește pesede nici un nepot, sau o amantă care să "corespundă"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus