Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

S-au stabilit datele pentru următoarele două etape din play-out

S-au stabilit datele pentru următoarele două etape din play-out

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat datele de desfășurare ale următoarelor două etape din turneul de play-out al Superligii naționale de fotbal. FC Hermannstadt joacă următoarele două partide cu FC Botoșani și Chindia Târgoviște.

Cea de-a doua etapă a play-out-ului se va desfășura între 31 martie și 3 aprilie. FC Hermannstadt va juca meciul cu FC Botoșani, în ultima zi a lunii martie, de la ora 18, pe Stadionul Municipal din Sibiu. 

A treia etapă se va desfășura pe parcursul a trei zile, între 8 și 10 aprilie. FC Hermannstadt se deplasează la Târgoviște, pentru meciul cu Chindia, programat duminică, 9 aprilie, de la ora 13.

Campionatul de fotbal se află în acest moment într-o pauză, pricinuită de meciurile pe care naționala le va disputa împotriva selecționatelor Andorrei și Belarusului, partide ce vor avea loc în 25, respectiv 28 martie. Pentru FC Hermannstadt această pauză este binevenită, având în vedere că o parte din jucători se confruntă cu probleme medicale. 

Citește și: Pauză binevenită pentru accidentați

În prima partidă din play-out, FC Hermannstadt a remizat în deplasarea de la Voluntari, scor 1-1, și ocupă acum poziția a șasea în clasamentul echipelor care luptă pentru a se salva de la retrogradare. Chindia, UTA, FC Argeș și CS Mioveni se află în subsolul clasamentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus