Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
11°C

100.000 de lei pentru premierea sportivilor sibieni

100.000 de lei pentru premierea sportivilor sibieni

Consiliul Județean Sibiu va premia mâine cei mai buni sportivi sibieni cu rezultate deosebite în competițiile naționale și internaționale în cadrul celei de-a 4-a ediții a Galei Sportului sibian. 

Fondul de premiere pus la dispoziție de Consiliul Județean pentru sportivii eminenți este de 100.000 de lei, pe lângă care vor primi flori, diplome și trofee. Vor fi premiați atât sportivi cât și antrenori, în mai multe categorii: sportivi și antrenori de sportivi olimpici, sportivii neolimpici și antrenorii lor precum și tinerele speranțe. De asemenea, vor fi acordate premii speciale, pentru întreaga carieră și vor fi decernate titluri de ambasadori ai sportului.

„Munca celor care susțin și promovează performanța în sport merită recunoașterea publică. Rezultatele pe care sportivii sibieni le-au obținut în anul 2022 ne-au oferit multe motive de mândrie și acum este rândul nostru să le mulțumim public pentru acestea. Invit publicul larg să ne fie alături la această sărbătoare a sportului sibian și să-i aplaudăm încă o dată pe cei mai buni dintre cei buni”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Pe lângă sportivi și antrenori vor fi premiate și cinci administrații publice, pentru implicarea deosebită în dezvoltarea infrastructurii sportive.

Gala Sportului are loc în 23 martie, de la ora 17, în Sala Transilvania iar accesul publicului este liber. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

John doe

Acum 1 an

Cred ca nu mai pot sportivii de flori, diplome și trofee de la Cimpean. Impartiti-le mai bine TOTI banii alocati si mai terminati cu diplome, trofee, fursecuri si bani catre administrații publice. Apropo, ce obiceiuri comuniste is astea cu "premierea administrației publice, pentru implicarea deosebită"??? Oamenii aia au facut ce ar trebui sa faca unii care sunt in functia lor. Cred ca sportivii au mai multa nevoie de bani decat unul/una din administratie ;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus