Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO Femeie moartă într-un incendiu pe strada Alexandru Vlahuță. Au ars mansarda și acoperișul unei case

FOTO Femeie moartă într-un incendiu pe strada Alexandru Vlahuță. Au ars mansarda și acoperișul unei case

Un incendiu izbucnit în noaptea dintre duminică și luni, în jurul orei 1 a distrus acoperișul și mansarda unei case de pe strada Alexandru Vlahuță.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, anunță ISU Sibiu.

La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei de tip duplex P+E+M, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, dar și mansarda. De asemenea, a fost afectat de fum și etajul locuinței.

Din nefericire, o persoană vârstnică de sex feminin a fost găsită de pompieri decedată în locuință, informează ISU Sibiu.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la improvizațiile electrice din locuință.

Sursa foto: ISU Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus