Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

Petrecere cu droguri lângă un sat. Sibian prins cu un borcan de ciuperci halucinogene și trei pachete de iarbă

Petrecere cu droguri lângă un sat. Sibian prins cu un borcan de ciuperci halucinogene și trei pachete de iarbă

Un bărbat din Sibiu a fost arestat în județul Vâlcea, după ce Poliția l-a prins cu o cantitate mare de droguri.

Evenimentul a avut loc weekendul trecut, într-un sat din Vâlcea. Totul a pornit după ce sibianul, însoțit de un vâlcean, au campat lângă un sat, unde avea loc o petrecere inedită. Participanții au atras atenția localnicilor, care au chemat Poliția.

”Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

La data de 25 martie, în jurul orei 05.00, polițiștii Secției nr. 2 Milcoiu au fost sesizați, prin apel la 112, despre faptul că, în localitatea Galicea, mai multe persoane au campat în zonă și au un comportament nefiresc.

În urma investigațiilor operative efectuate, polițiștii au identificat în comuna Galicea, județul Vâlcea, 28 de persoane, despre care s-a stabilit că ar fi campat în zonă, din data de 23 martie.

Urmare a controlului corporal efectuat asupra persoanelor în cauză, precum și al autovehiculelor identificate, polițiștii au descoperit asupra a 11 persoane, mai multe substanțe interzise la deținere (hașiș, cannabis, ciuperci halucinogene, timbre LSD și altele)”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea.

iarba droguri hasis

Cele 11 persoane depistate au fost conduse ulterior pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea.

În baza probatorului administrat, la data de 26 martie, 2 persoane au fost arestate, pentru 30 de zile: Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Sibiu și un vâlcean de 28 de ani.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

Polițiștii fac precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

borcan ciuperci

Sursa foto: IPJ Vâlcea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus