Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Spitalul Militar și-a mărit echipa. Cinci sergenți au ajuns la Sibiu ca subofițeri sanitari

Spitalul Militar și-a mărit echipa. Cinci sergenți au ajuns la Sibiu ca subofițeri sanitari

De la jumătatea lunii martie Spitalul Militar din Sibiu și-a mărit echipa. Cinci sergenți au ajuns din alte orașe și după ce și-au împlinit un stagiu de pregătire au intrat în activitate ca sanitari.  

Începând cu data de 20 martie, cinci sergenți, din orașe diferite ale țării, s-au alăturat corpului subofițerilor sanitari din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu. Este vorba despre Sergent Constantin-Cosmin Minea, sergent Robert-Marian Grigore, sergent Adela-Ionela Iordache, sergent Paula-Rebeca Stanciu și sergent Dinu-Dumitru Răcăuțanu-Miron. Aceștia au absolvit cursul de formare subofițeri în activitate, specialitatea militară sanitar, seria octombrie 2022 - martie 2023.

„După o perioadă de cinci luni de instruire, cadrele militare și-au format deprinderi pentru a fi în măsură să-și îndeplinească atribuțiile specifice serviciului medical din cadrul formațiunilor medicale în care au fost repartizați la finalul absolvirii cursului. Suntem bucuroși ca au ales să facă parte din colectivul Spitalului Militar de Urgenţă ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu și îi asigurăm de tot sprijinul pentru o adaptare cât mai rapidă la cerințele statutului de cadru militar”, transmit reprezentanții unității medicale.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Iohannis este sanitarul sef la curatarea bubelor mafiotilor statali.
Raspunde

AMN114

Acum 2 luni

când ajung pe front, în Ucraina? Că doar nu pentru a sta la căldură, în spatele munților, le vom plăti pensii "speciale"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus