Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Filiala Județeană Sibiu a ACOR implementează un proiect de conștientizare și educare a populației din mediul rural sibian despre energia verde

Filiala Județeană Sibiu a ACOR implementează un proiect de conștientizare și educare a populației din mediul rural sibian despre energia verde

Filiala Județeană Sibiu a ACoR implementează un proiect finanțat din granturi Norvegiene “Empovering Energy Efficiency Awareness throug a Holistic Educational Approach ENERGEIA”; implementat în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj și Patronatul IMM.  

Proiectul are ca prim obiectiv campanii de conștientizare și educare a populației din mediul rural sibian, pe domeniu “energiei verzi” soluții alternative viabile. 

„Considerăm un pas foarte important prin aplicarea acestui proiect alături de partenerii noștri și evidențiez in mod special rolul nostru, al primarilor, în aducerea unui aport important în conștientizarea populației din mediul rural, pentru accesarea programelor de finanțare pentru implementarea proiectelor „energie verde” o soluție alternativă viabilă și sustenabilă. Mulțumesc colegilor primari pentru încrederea acordată in vederea accesării acestui proiect alături de partenerii noștri: Universitatea Tehnică din Cluj și Patronatul IMM”, a declarat Valentin IVAN, președintele Filialei Județene Sibiu a ACoR.

Sursă foto: Filiala Județeană Sibiu a ACoR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1043

Sus