Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Romgaz a primit cea mai mare distincție a primei universități economice din România

Romgaz a primit cea mai mare distincție a primei universități economice din România

La 110 ani de la înființarea sa, Academia de Studii Economice Bucureşti a conferit companiei Romgaz S.A Diploma Meritul universitar cu medalie de aur „Nicolae D. Xenopol”, cea mai mare distincţie acordată unei companii, pentru susţinerea învăţământului universitar economic.

Diploma i-a fost acordată companiei pentru „poziţionarea proactivă şi contribuţia benefică la îmbunătăţirea calităţii învăţământului superior, promovând un parteneriat structurat cu Academia de Studii Economice, oferind susţinere financiară şi logistică pentru unele manifestări profesionale şi stiinţifice de anvergură cât şi de facilitare a derulării unor programe de internship de către studenţii universităţii”, se arată într-un comunicat de presă al societății.

„ASE a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării economice a României. Profesorii și cercetătorii acestei instituții au contribuit la crearea unor politici economice coerente și la implementarea unor reforme structurale importante în diferite domenii. Este o ocazie specială pentru compania noastră”, a transmis cu această ocazie Răzvan Popescu, directorul general al Romgaz. 

Parteneriatul dintre Romgaz, cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România, și Academia de Studii Economice Bucureşti are în vedere organizarea a numeroase acţiuni în beneficiul studenţilor, implică personalul didactic şi de cercetare în activităţi comune, promovează dialogul continuu între reprezentanţii mediului academic şi cei ai companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 881

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus