Sâmbătă,
02.12.2023
Innorat
Acum
16°C

3,37 milioane de lei - curățenia în cele două parcări de pe tronsonul Sibiu – Boița. 2.300 de lei pe zi

3,37 milioane de lei - curățenia în cele două parcări de pe tronsonul Sibiu – Boița. 2.300 de lei pe zi

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) scoate la licitație serviciile de dezinfectare și curățenie în singurele două spații de servicii de pe tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Prețul estimat de compania de drumuri pentru aceste servicii este de 3,37 de milioane de lei, cu TVA inclus, în 4 ani. Un calcul simplu ne arată că societatea care va primi contractul va încasa zilnic 2.230 de lei pentru aceste servicii.

”Estimarea valorii celui mai mare contract subsecvent care urmează să fie atribuit pe durata acordului-cadru este de 845.483,42 lei fără TVA (n.r. pe an). Cantitățile minime și maxime estimate pe durata acordului cadru, precum și cantitățile minime și maxime care ar putea face obiectul unui singur contract subsecvent sunt înscrise în anexe”, se precizează în anunț.

Conform caietului de sarcini, prestatorul ar urma să pună prosoape de hârtie, hârtie igienică, odorizante și coșuri de plastic. În plus, acesta urmează să spele ferestrele și ușile interioare, să asigure igiena clădirii, să asigure depozitarea gunoaielor și deșeurilor menajere și să asigure curățenia, dezinfectarea și igienizarea grupurilor sanitare.

De asemenea, pe timpul iernii trebuie să curețe căile de acces, să doteze incintele cu truse de prim ajutor și să nu permită accesul animalelor neînsoțite în perimetrul spațiilor de servicii.

În plus, trebuie să asigure funcționalitatea rampelor de acces pentru persoanele cu handicap și să semneze verificările săptămânale obligatorii.

Sursa foto: Captură video Ioan Adrian Gica

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Dfgh

Acum 7 luni

o groaza de bani pentru mai nimic... traiasca profitul celor care vor pune mana pe contract :(
Raspunde

Mihai

Acum 7 luni

"Un calcul simplu ne arată că societatea care va primi contractul va încasa zilnic 2.230 de lei pentru aceste servicii." iar personalul care va efectua lucrarile efectiv va incasa lunar 1800 lei, restul ramane la intermediari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus