Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
21°C

Primăria se plânge de acte de vandalism sistematic în Sibiu: A fost transmisă o plângere penală Poliției

Primăria se plânge de acte de vandalism sistematic în Sibiu: A fost transmisă o plângere penală Poliției

Primăria municipiului Sibiu anunță miercuri dimineață că centrele de închiriere biciclete din oraș sunt victimele unor acte de vandalism repetat și în mod vădit intenționat.

Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă situația centrului de închiriat biciclete de lângă Lacul lui Binder.

”Vandalism sistematic! Bicicletele din stația de închiriere Sibiu Bike City de pe str. Țiglari, din zona Lacului Binder au fost vandalizate la câteva zile de la redeschiderea centrelor. Nu mai puțin 16 biciclete au fost găsite cu roțile tăiate. Fapta este cu atât mai șocantă cu cât s-a constatat că unele cauciucuri aveau tăieturi multiple. 

Mai mult, în data de 10 aprilie a fost vandalizat și rastelul pentru biciclete amplasat în zona acestei stații Sibiu Bike City”, au transmis oficialii Primăriei Sibiu, într-o postare publică.

bike city sibiu

Reprezentanții primăriei mai precizează că există imagini pe camerele de filmat stradale în care s-ar vedea făptașul, motiv pentru care a fost depusă o plângere penală la Poliție.

”Primăria Sibiu va repara bicicletele și rastelul, dar faptele nu vor rămâne nepedepsite. În 11 aprilie a fost transmisă Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu o plângere penală pentru identificarea acestor persoane, care vor suporta rigorile legii. De altfel, în cazul rastelului, Primăria Sibiu are deja imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă cu chipul făptașului. În prezent se lucrează și la culegerea imaginilor de pe camere cu vandalii care au tăiat cauciucurile bicicletelor”, au mai anunțat oficialii Primăriei Sibiu.

Stația Sibiu Bike City din această locație a fost dezafectată temporar, până la repararea bicicletelor și prinderea făptașilor.

rastel vandalizat

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Nicușor von Șorliken

Acum 5 luni

Hermannstadtul transformat de valahi intr-o citadela a nesimtirii, bombardierismului si prostiei infioratoare!
Raspunde

Kukuruku

Acum 5 luni

Nu sunt doar valahi acolo, la lac :)
Raspunde

Croitoru' Hermannstadianu'

Acum 5 luni

Nici ca banc nu mere.Ar trebui sa terminam odata cu regionalismele pline de har de genul acesta, de trei parale,cu panglici si lozinci de carton cultural-europene si gastronomice-mondial.Un neam dezbinat piere sigur si pe mana lui!Sau te pomenesti ca tu esti de alta etnie si nu roman?
Raspunde

Kukuruku

Acum 5 luni

Autocritica :)

Raspunde

Kukuruku

Acum 5 luni

Le doresc sa pateasca asa cu propriile masini, sigur sunt din aia care s-ar jelui de parca le-a murit cineva drag.
Raspunde

Emil

Acum 5 luni

Prinde oarba, scoate-i ochii!
Raspunde

Profu

Acum 5 luni

Este rezultatul educatiei parintilor. Sa vedeti ce generatii vin... Nu au respect pentru nimic (parinti, colegi, natura....) O sa fie tot mai bine
Raspunde

Carcotel

Acum 5 luni

Asta se intampla cand pui astfel de rasteluri in zone populate de o anumita cateogrie de persoane :) In acelasi timp, cat de greu era sa lege si o camera video la acele statii astfel incat cine are idei crete sa fie vazut/a si identificata instant? Si asa probabil toata afacere a costat zeci de milioane de euro, asa cum ii place primariei sa faca contracte. De ce nu au prevazut si camere video in caietul de sarcini?
Raspunde

Fghmj

Acum 5 luni

dar militia locala doarme in papuci? aia care sunt la camerele alea multe instalate cu ocazia la Summit-ul NATO sunt defecte? in plus cum sa faci astfel de rasteluri de biciclete fara sa le pui si camere de filmat? la cat au costat era obligatoriu si de bun simt sa aiba si camere...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus