Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Sibian prins de radar cu 173 km/h între Cristian și Orlat. Polițiștii: a confundat șoseaua cu un culoar de zbor

Sibian prins de radar cu 173 km/h între Cristian și Orlat. Polițiștii: a confundat șoseaua cu un culoar de zbor

Polițiștii sibieni au publicat miercuri pe pagina de facebook imaginea înregistrată de un radar al poliției pe DJ 106E, între Cristian și Orlat. Șoferul sibian a fost înregistrat cu viteza de 173 km/h, adică cu peste 80 de km/h mai mult decât limita de viteză maxim admisă pe această categorie de drum. Acesta a fost amendat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat permisul pentru 120 de zile. 

„Iată încă un exemplu de șofer ”model”, de urlă radarul după el, vorba, răstălmăcită, a unui cântec… Sibianul, în vârstă de 41 de ani, a confundat DJ 106E cu un culoar de zbor, pilotând autoturismul dinspre Cristian către Orlat cu viteza de 173 km/h, adică cu peste 80 de km/h mai mult decât limita de viteză maxim admisă pe această categorie de drum. Din turnul de control al aparatului radar, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște l-au readus pe vitezoman cu picioarele pe pământ cu o amendă în valoare de 1.305 lei și cu o pauză de la șofat de 120 de zile,” se arată în postarea amintită.

foto IPJ Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 8 luni

POVESTI NEMURITOARE!!! in max. 30 de zile e inapoi pe sosea!!! poate daca amenda era 10000 ron si permisul suspendat 1 an intelegea ceva...IMBECILUL!!!
Raspunde

Hermann Stadt

Acum 3 luni

La ăștia ar trebui puscarie.Așa toată lumea ar merge cu 10km mai puțin decât limita admisă.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus